Coops hämtskåp nu även till Söderhamn

Foto Pressbild
Med start måndag 6 november erbjuder Coop boende i Söderhamn med omnejd att hämta sina beställningar i ett av Coops mobila hämtskåp.

Under hösten kom Coop Mitt med det tråkiga beskedet att Stora Coop Söderhamn stänger porterna under vecka 44, detta som konsekvens av att butiken gått med förlust under en längre tid. Jakten på nya lokaler pågår för fullt och förhoppningen är att skapa utrymme för en Coop eller X:-tra butik i framtiden för Söderhamnsborna.

I väntan på en butik placerar nu Coop Mitt mobila Hämtaskåp på orten, berättar Magnus Wåhlander vd på Coop Mitt.
Skåpen, som innehåller såväl kyl- som frysboxar hittas på parkeringen vid Alcro Färg & Tapet Söderhamn på Växelgatan.

Varorna levereras ut av Stora Coop Bollnäs.
– Det känns verkligen bra, även om vi förstår att det inte ger samma upplevelse, att vi fortsatt kan erbjuda våra medlemmar och kunder Coops stora och starka sortiment, säger Magnus Wåhlander.

– Vi placerade nyligen ut mobila Hämtaskåp i Sandviken, och vi har redan märkt av ett stort intresse för tjänsten. Det är många som vill prova nyheten. Att beställa på nätet för att redan nästa dag hämta ut är något som många av uppskattar som en smidig service och sätt att handla, säger Wåhlander.

– Självklart ger vi inte vika på att hitta en permanent butikslösning för Söderhamn. Coop tänker vara en del av vardagen här, en mötesplats för matglädje, hållbara varor och inspiration, fortsätter Magnus Wåhlander som även meddelar att Coop Mitt kommer skicka ut ett välkomsterbjudande med rabatt till alla som varit kunder på Stora Coop Söderhamn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil