Målet bli ”Blocket för matmarknaden”

Målet bli ”Blocket för matmarknaden”
Foto: Unsplash
Innout är företaget som via en ny plattform vill föra samman handlare och producenter för att göra affärer. Man vill bli ”matmarknadens Blocket”.

Innout är företaget som via en ny plattform vill föra samman handlare och producenter för att göra affärer. Man vill bli ”matmarknadens Blocket”.

Företag Innout har skapat en plattform där tanken är att dagligvaruhandlare och producenter ska kunna mötas för att göra affärer.
Den oberoende digitala handelsplatsen ska underlätta affärer och minska matsvinnet i livsmedelskedjan.

– Vi identifierade en vit fläck på den svenska livsmedelskartan och uppfattade att det saknades en kanal för att möjliggöra samarbete, direkt handel och ett mer modernt sätt att kommunicera mellan dagligvaruhandeln och producenterna, säger Louise Kallenberg medgrundare av Innout, till Food Supply.

Konceptet bygger på en digital plattform där företag och varumärken ska kunna handla med varandra, där producenter exempelvis kan sälja varor med kort datum till handlare till ett lägre pris. – Vårt mål är att bli “matmarknadens Blocket”, en digital handelsplats där man kan göra riktigt bra klipp och snabba affärer, som dessutom bidrar till minskat matsvinn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil