Instabox vill satsa stort nu i Tyskland

Instabox vill satsa stort nu i Tyskland
Alexis Priftis. Foto: Instabox
Instabox ska inleda 2022 med att ge sig in på den tyska paketmarknaden. Etableringen inleds i bland annat Hamburg och Berlin, meddelar företaget.

Instabox ska inleda 2022 med att ge sig in på den tyska paketmarknaden. Etableringen inleds i bland annat Hamburg och Berlin, meddelar företaget.

Med start i början av 2022 ger sig fraktföretaget Instabox alltså in på den tyska paketmarknaden och gör det genom ett inledande fokus på städer som Berlin och Hamburg.
Instabox finns sedan tidigare i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Terminaler ska till att börja med etableras i Berlin och Düsseldorf, varpå man planerar för en ”mycket snabb expansion” i Tyskland med ytterligare terminaler i ett större geografiskt område. 
– Tyskland passar oss perfekt. Vi kan dra fördel av gemensamma kulturella och geografiska likheter. Tyskar delar vår passion för hållbarhet, och våra tjänster kommer att bli 100 procent fossilfria, säger Alexis Priftis, grundare av och vd för Instabox, i pressmeddelandet.

– E-handeln växer stadigt, men när det gäller leveransmöjligheter så har kunderna bara haft tillgång till de långa väntetider och hemleveranser på dagtid som traditionella aktörer har erbjudit. Nu ser vi fram emot att ge marknaden något nytt. Vi har redan kontrakt med flera ledande online-försäljare i Tyskland och vi är övertygade om att våra tjänster kommer att uppskattas av såväl handlare, paketskåp-partners som kunder, utvecklar Priftis resonemanget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil