Coops nya sponsring inte puckad alls…

Coops nya sponsring inte puckad alls…
Foto: Coop

Coop tar ett steg till i samarbetet med Hockeyallsvenskan och blir hållbarhetspartner. Man skapar även ett format där Coops kunder stöttar sin klubb.

Man kan inte köpa titlar på isen som hockeylag utan får slåss om poängen där även i fortsättningen.
Som sponsor kan man däremot köpa sig en och annan titel som när Coop nu blir så kallad ”hållbarhetspartner” till Hockeyallsvenskan.

Coop samarbetar redan tidigare med landets näst högsta hockeyserie men fördjupar nu samarbetet.
Förutom den hållbara titeln är ett nytt inslag i samarbetet att Coops kunder nu kan använda sina medlemspoäng när man handlar till att stötta ungdomsverksamheten i valfritt lag i Hockeyallsvenskan.

När Coop ändå har spenderbyxorna på och rent samvete som hållbarhetspartner ser man även till att hockeybyxor och annat blir rena genom att stötta alla lag i serien med tvättmedel från egna märket Änglamark, miljömärkt förstås.

– Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin, säger lämpligt nog Anton Nyman som är chef för strategiska partnersamarbeten hos Coop.

Detta konstaterande får betalt och kvitterat direkt från allsvenskan via dess tf vd Gabriel Monidelle;
– Hockeyallsvenskan vill vara en aktiv aktör i hållbarhetsfrågor och hoppas kunna inspirera, uppmuntra och ibland kanske utmana övrig sport att göra gott för samhället, säger han och tillägger;
– Att tillsammans med Coop dels kunna stötta ungdomsverksamheten i våra klubbar men också se till att vi tvättar miljövänligt med Änglamark känns alldeles underbart.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Kavlis medarbetare delade ut 2,5 miljoner

Kavlis medarbetare delade ut 2,5 miljoner

Kavlis medarbetare har nu genomfört sin årliga utdelning av medel till goda ändamål som de anställda hos företaget styr över, i år 2,5 miljoner kr.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.