Det är Ikea vi ringer flesta samtalen till

Det är Ikea vi ringer flesta samtalen till
Foto: Tommy Alvén/ Mostphotos
Ikea, Telia och polisen. De tre vi ringde flest samtal till – i vilket fall när det gäller samtal via Hitta.se som nu redovisar 2020 års topplista.

Ikea, Telia och polisen. De tre vi ringde flest samtal till – i vilket fall när det gäller samtal via Hitta.se som nu redovisar 2020 års topplista.

Vi stannade hemma mer än någonsin under 2020 och istället för att handla fysiskt ringde vi, bland annat, mer än tidigare till olika handelsjättar.
Därför är också Ikea nummer ett på tio-i-topp-listan över vilka vi ringde flest samtal till under fjolåret när vi tog vägen via Hitta.se.

45 373 samtal till Ikea via tjänsten slår tvåan, polisen som nådde 38 611 samtal den vägen.
Faktum är att hos Hitta fick Ikea mer än sex gånger fler samtal 2020 mot vad man hade 2019.

– Denna ökning i antalet samtal är så pass stor att det tyder på att väldigt många Ikea-kunder har valt att beställa hemleverans från ikea.se istället för att besöka varuhusen. Detta har troligtvis ökat antalet telefonsamtal kopplade till beställningar och andra kundfrågor rätt ordentligt, funderar Joakim Lundqvist som är vd för Hitta.se.

Elgiganten ökade också kraftigt, 44 procent fler samtal via denna kanal på en lista där en försvarlig mängd samtal annars gällde pengar och ekonomi – kan man gissa i alla fall.
Såväl Klarna som Swedbank finns på topplistan och samtalen till Postnord och Viasat kundservice visar väl även att paket, logistik och abonnemang är ämnen som får oss att trycka iväg ett samtal.

Fakta/Företag och myndigheter vi ringde mest 2020 via hitta.se
1. Ikea: 45 373 samtal
2. Telia privat kundtjänst: 44 890 samtal
3. Polisen: 38 611 samtal
4. Swedbank: 31 332 samtal
5. Postnord företagscenter: 30 953 samtal
6. Klarna: 30 547 samtal
7. Viasat kundservice: 30 007 samtal
8. Elgiganten: 26 141 samtal
9. Vattenfall: 25 862 samtal
10. Försäkringskassan: 19 045 samtal

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil