Det är Ikea vi ringer flesta samtalen till

Det är Ikea vi ringer flesta samtalen till
Foto: Tommy Alvén/ Mostphotos
Ikea, Telia och polisen. De tre vi ringde flest samtal till – i vilket fall när det gäller samtal via Hitta.se som nu redovisar 2020 års topplista.

Ikea, Telia och polisen. De tre vi ringde flest samtal till – i vilket fall när det gäller samtal via Hitta.se som nu redovisar 2020 års topplista.

Vi stannade hemma mer än någonsin under 2020 och istället för att handla fysiskt ringde vi, bland annat, mer än tidigare till olika handelsjättar.
Därför är också Ikea nummer ett på tio-i-topp-listan över vilka vi ringde flest samtal till under fjolåret när vi tog vägen via Hitta.se.

45 373 samtal till Ikea via tjänsten slår tvåan, polisen som nådde 38 611 samtal den vägen.
Faktum är att hos Hitta fick Ikea mer än sex gånger fler samtal 2020 mot vad man hade 2019.

– Denna ökning i antalet samtal är så pass stor att det tyder på att väldigt många Ikea-kunder har valt att beställa hemleverans från ikea.se istället för att besöka varuhusen. Detta har troligtvis ökat antalet telefonsamtal kopplade till beställningar och andra kundfrågor rätt ordentligt, funderar Joakim Lundqvist som är vd för Hitta.se.

Elgiganten ökade också kraftigt, 44 procent fler samtal via denna kanal på en lista där en försvarlig mängd samtal annars gällde pengar och ekonomi – kan man gissa i alla fall.
Såväl Klarna som Swedbank finns på topplistan och samtalen till Postnord och Viasat kundservice visar väl även att paket, logistik och abonnemang är ämnen som får oss att trycka iväg ett samtal.

Fakta/Företag och myndigheter vi ringde mest 2020 via hitta.se
1. Ikea: 45 373 samtal
2. Telia privat kundtjänst: 44 890 samtal
3. Polisen: 38 611 samtal
4. Swedbank: 31 332 samtal
5. Postnord företagscenter: 30 953 samtal
6. Klarna: 30 547 samtal
7. Viasat kundservice: 30 007 samtal
8. Elgiganten: 26 141 samtal
9. Vattenfall: 25 862 samtal
10. Försäkringskassan: 19 045 samtal

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil