Ny e-handelslösning för hälsokedjan Life

Ny e-handelslösning för hälsokedjan Life
Foto: Life
Hälsokedjan Life har börjat en stor satsning på e-handel i Norden. Den lösning man valt är baserad på den svenska plattformen Jetshop Commerce.

Hälsokedjan Life har börjat en stor satsning på e-handel i Norden. Den lösning man valt är baserad på den svenska plattformen Jetshop Commerce.

Jetshop har under de senaste åren tydligt etablerat sig som en ledande strategisk e-handelspartner med en kraftfull True SaaS-lösning som hjälpt flera av Nordens stora företag på området att öka sin försäljning på nätet, skriver företaget självt i en pressrelease.

Senast i raden av kunder som valt en lösning baserad på Jetshop Commerce är hälsokedjan Life med cirka 300 butiker i Norden, noterar man.
Företagets befintliga webbplatser kommer nu att ersättas med den nya plattformen som knyter ihop den digitala butiken med företagets fysiska butiker.

Först ut för lansering av denna omnikanal-lösning kommer Finland vara runt årsskiftet. Därefter följer Norge och sedan Sverige.
– E-handeln är en av våra viktigaste satsningar kommande år, både för försäljning och för att bygga starkare relationer med våra kunder. Vi var därför i behov av en ny e-handelslösning som vi kan lita på att den stöttar vår verksamhet framåt, säger Klas-Göran Petersson som är IT-chef hos Life.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil