Ny e-handelslösning för hälsokedjan Life

Ny e-handelslösning för hälsokedjan Life
Foto: Life
Hälsokedjan Life har börjat en stor satsning på e-handel i Norden. Den lösning man valt är baserad på den svenska plattformen Jetshop Commerce.

Hälsokedjan Life har börjat en stor satsning på e-handel i Norden. Den lösning man valt är baserad på den svenska plattformen Jetshop Commerce.

Jetshop har under de senaste åren tydligt etablerat sig som en ledande strategisk e-handelspartner med en kraftfull True SaaS-lösning som hjälpt flera av Nordens stora företag på området att öka sin försäljning på nätet, skriver företaget självt i en pressrelease.

Senast i raden av kunder som valt en lösning baserad på Jetshop Commerce är hälsokedjan Life med cirka 300 butiker i Norden, noterar man.
Företagets befintliga webbplatser kommer nu att ersättas med den nya plattformen som knyter ihop den digitala butiken med företagets fysiska butiker.

Först ut för lansering av denna omnikanal-lösning kommer Finland vara runt årsskiftet. Därefter följer Norge och sedan Sverige.
– E-handeln är en av våra viktigaste satsningar kommande år, både för försäljning och för att bygga starkare relationer med våra kunder. Vi var därför i behov av en ny e-handelslösning som vi kan lita på att den stöttar vår verksamhet framåt, säger Klas-Göran Petersson som är IT-chef hos Life.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Inga skolungdomar släpps in skoltid

Skolungdomar är inte längre välkomna hos Coop i Bengtsfors efter återkommande snatterier. Butikens ledning ser sig nödgad att ta beslutet.

Arla räddar tre ton mat om dagen

Arla har räddat närmare 1 800 ton mat sedan början av 2021 och inför Internationella matsvinnsdagen vill man nu sporra fler att minska svinnet.

Svenska kaffekedjan Fogarolli prisad

Fogarolli har tilldelats ”Special Award for Resilience” vid European Franchise Awards 2022, ett av fem priser som delades ut under galan i Bryssel.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil