Nu finns Lidl på Frölunda torg

Nu finns Lidl på Frölunda torg
Ännu ett band att klippa när nu Lidl öppnat sin 13:e butik i Göteborg, den tredje i Frölunda. Foto: Pressbild Lidl
Nu har Lidl öppnat en ny butik på Frölunda torg. Den butiken är nummer 3 i Frölunda och ska man se till hela Göteborg så är det Lidl-butik nummer 13.

Nu har Lidl öppnat en ny butik på Frölunda torg. Den butiken är nummer 3 i Frölunda och ska man se till hela Göteborg så är det Lidl-butik nummer 13.

Den nya och nu öppnade butiken är belägen mittemot entrén från spårvagnshållplatsen och ligger på nedre försäljningsplan i köpcentret Frölunda torg.
Den blir också den sista Lidl-butiken att öppna i år efter ett expansivt år med 15 öppningar och passerar målet 200 butiker i Sverige. 

– Det känns otroligt roligt att få slå upp portarna till nästa Lidl-butik i Göteborgs-området. Frölunda torg är ett av Sveriges största köpcentrum och framförallt så är hela Frölunda inne i en spännande utvecklingsfas, säger Christoffer Wennergren som är fastighetschef hos Lidl.
– Dessutom känns det skönt att kunna öppna ytterligare en butik i området, nu har vi tre hela butiker i Frölunda vilket ger våra kunder möjlighet att sprida ut sig.

Lidl har sedan tidigare en butik på Distansgatan vid Marconimotet i Frölunda och en butik på Lergöksgatan. Den nya butiken, som har en försäljningsyta på 1 400 kvadratmeter, blir därmed alltså den tredje i Frölunda och totalt 13:e Lidl-butiken i Göteborg. Frölunda torg är med sina 12 miljoner årliga besökare ett av Sveriges största köpcentrum.
Det är också den tredje största kollektivknutpunkten i Göteborg med 25 000 passerande resenärer per dag och 5 000 avstigande resenärer per dag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil