Costco till Sverige – Arninge blir först ut

Costco till Sverige – Arninge blir först ut
Foto: Mostphotos
USA-baserade kedjan Costco, världens tredje största handelskedja, öppnar första butiken i Sverige nästa höst i Täby, närmare bestämt i Arninge.

USA-baserade kedjan Costco, världens tredje största handelskedja, öppnar första butiken i Sverige nästa höst i Täby, närmare bestämt i Arninge.

Dagens industri berättar att ett kontrakt mellan Costco och fastighetsägaren Trophi har skrivits för lokaler på 13 000 kvadratmeter vid Arningestation i Täby.
Nyheten har nu bekräftats av Trophi i ett pressmeddelande.
– Vi är mycket stolta över att få välkomna världens tredje största detaljhandelskedja till deras första etablering i Skandinavien, säger vd Jan Björk i pressmeddelandet.

Arninge station, där lokalerna finns, är en del av handelsplatsen Arninge med ett nytt resecentrum för tåg och bussar som öppnar inom kort.
– Costco är mycket glada över att kunna erbjuda vårt koncept med medlemskap till Täby och den bredare marknaden i hela Stockholmsregionen inom en snar framtid. Vi kommer att erbjuda konsumenterna ett brett utbud av kvalitetsprodukter och tjänster till låga priser, säger Costcos talesperson i Di.

Costco är en lågpriskedja som bygger på medlemskap och har fler än 800 varuhus i världen.
Under senaste räkenskapsåret omsatte man motsvarande drygt 1 400 miljarder kr.
Costco är nummer två på den amerikanska marknaden efter Walmart.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil