Lidl Falkenberg prisat för sitt svenska utbud

Lidl Falkenberg prisat för sitt svenska utbud
Svenska äpplen hos Lidl, som prisas i Falkenberg för sitt svenska utbud. Foto: Pressbild Lidl
Lidl Falkenberg är en av de butiker i Sverige som tidigare i sommar premierades för sitt svenska utbud med White Guide Greens Från Sverige-pris.

Lidl Falkenberg är en av de butiker i Sverige som tidigare i sommar premierades för sitt svenska utbud med White Guide Greens Från Sverige-pris.

White Guide Green bedömer hur matbutiker arbetar med hållbarhet. Utöver huvudkategorin Sveriges mest hållbara matbutik, kan butikerna utmärka sig i åtta olika kategorier.
Lidl Falkenberg är en av tolv butiker spridda över Sverige som under året får ta emot White Guide Greens Från Sverige-pris.

Idag kommer mer än en tredjedel av varorna på Lidls hyllor från svenska leverantörer, en andel som ständigt ökar.
Lidl Sverige tog ett stort steg under pandemin genom att teckna avtal med närmare 50 nya svenska leverantörer efter ett nödrop från producenter som gick på knäna. Det resulterade i fler svenska leverantörer och kampanjen Destination Lidl, skriver Lidl i en pressrelease.

– Priset visar att vår satsning på svenska produkter ger resultat. Vi har under året ökat antalet svenska varor och varor med Från Sverige-märkningen. Vinsten Lidl Falkenberg kammat hem är ett erkännande på vårt arbete. Vad som är viktigt att tillägga är att vi har samma lokala och hållbara utbud i alla våra butiker, säger Robert Stekovic som är kommersiell direktör hos Lidl Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil