Veganskt för innebandyn

IQ fuel ska leverera sportdrycker till svensk innebandy. IQ fuel har profilerat sig genom att erbjuda en vegansk produkt som inte kräver åldersgräns.

IQ fuel blir ny officiell leverantör av sportdrycker till svensk innebandy i ett avtal som sträcker sig över hela 2021.
– Det känns helt rätt att associera sig med ett företag som erbjuder en sportdryck som fungerar för den unga målgruppen, säger innebandyns marknadschef Stefan Jonasson.

Svenska IQ fuel har utmärkt sig genom en vegansk produkt som är fri från koffein, taurin och socker och som därmed heller inte kräver några åldersgränser.

IQ fuel påpekar i ett pressmeddelande att man gjort stora satsningar för att nå ut till Idrotts-Sverige och att man nu ser fram emot samarbetet med innebandyn.

– För att sammanfatta vår produkt så är IQ fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck, säger Thomas Johansson som är vd och grundare till företaget.
– Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det. Kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil