Biltema väljer DB Schenker

DB Schenker ska sköta Biltemas transporter enligt ett besked idag från de två koncernerna. | Foto: Pressbild

Efter noggrann analys av potentiella samarbetspartners står det nu klart att DB Schenker kommer att bli Biltemas nya transportpartner, skriver Biltema i en pressrelease fredag.
Dotterbolaget DB ska förse Biltema med en global transportservice, konstaterar koncernen som menar att det nya avtalet ger både en mer effektiv och mer miljövänlig transportlösning liksom sänkta kostnader för sjöfrakten.

­– Allt är upplagt för ett starkt och produktivt samarbete, säger Knut R. Svenningsen, koncernchef för Biltema.
– För att vi ska kunna fortsätta växa och utvecklas behöver vi samarbetspartners med moderna system och lösningar och som har möjlighet att tillhandahålla den volym av distribution som vi är i behov av.

– Vi är stolta över att vara ansvariga för Biltemas globala transporter, säger Mats Grundius, avgående vd för Schenker i Sverige, Danmark och Island.
– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans kan fortsätta utveckla logistiken och därigenom minska miljöpåverkan. I samverkan med Biltema ska vi fokusera på digitala lösningar och att kontinuerligt utveckla vår del av Biltemas distributionskedja, lovar Grundius.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Återvinningsappen Bower har blivit en succé och uppmärksammats både i Sverige och internationellt. Nu tecknar Coop ett nationellt avtal med Bower.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.