Clas Ohlson pantar påsar

Nu kan Clas Ohlsons kunder panta sina påsar – och få betalt för det. Foto: Pressbild

Clas Ohlson börjar samarbeta med appen Pantapå. Det leder till att kunderna nu kan panta de påsar de köper i butik och få en rabattkupong som tack.

Ett led i hållbarhetsarbetet. Så förklarar Clas Ohlson att man nu inleder ett samarbete med Pantapå.
Genom samarbetet kan Clas Ohlsons kunder panta de påsar de köpt i butik och som tack få en rabattkupong.

Från och med igår, 11 mars, kan Clas Ohlsons kunder panta påsarna. Genom samarbetet med Pantapå, appen för att panta förpackningar, kan kunderna nu ta med sig påsen till sin återvinningsstation, scanna streckkoden i appen och sedan få en rabattkupong att använda i butik.

– Vi gör det här för att hjälpa våra kunder till en mer hållbar livsstil och för att se till att de produkter vi säljer återvinns. Idag tar vi emot bland annat elavfall i butik, och samarbetet med Pantapå ger oss möjligheten att göra det enklare för våra kunder att själva återvinna på rätt vis, säger Anna Strindberg, programchef inom hållbarhet hos Clas Ohlson.

Och självklart fortsätter grundaren med;

– Vi är väldigt glada över att Clas Ohlson ansluter sig till Pantapå och hoppas att vi genom detta samarbete kan inspirera även andra detaljhandelsföretag att ge sina förpackningar ett värde, säger Suwar Mert, grundare av Pantapå.

Läs mer om succéappen Pantapå i Butikstrender 3/2020 Prenumerera här.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil