Clas Ohlson pantar påsar

Nu kan Clas Ohlsons kunder panta sina påsar – och få betalt för det. Foto: Pressbild

Clas Ohlson börjar samarbeta med appen Pantapå. Det leder till att kunderna nu kan panta de påsar de köper i butik och få en rabattkupong som tack.

Ett led i hållbarhetsarbetet. Så förklarar Clas Ohlson att man nu inleder ett samarbete med Pantapå.
Genom samarbetet kan Clas Ohlsons kunder panta de påsar de köpt i butik och som tack få en rabattkupong.

Från och med igår, 11 mars, kan Clas Ohlsons kunder panta påsarna. Genom samarbetet med Pantapå, appen för att panta förpackningar, kan kunderna nu ta med sig påsen till sin återvinningsstation, scanna streckkoden i appen och sedan få en rabattkupong att använda i butik.

– Vi gör det här för att hjälpa våra kunder till en mer hållbar livsstil och för att se till att de produkter vi säljer återvinns. Idag tar vi emot bland annat elavfall i butik, och samarbetet med Pantapå ger oss möjligheten att göra det enklare för våra kunder att själva återvinna på rätt vis, säger Anna Strindberg, programchef inom hållbarhet hos Clas Ohlson.

Och självklart fortsätter grundaren med;

– Vi är väldigt glada över att Clas Ohlson ansluter sig till Pantapå och hoppas att vi genom detta samarbete kan inspirera även andra detaljhandelsföretag att ge sina förpackningar ett värde, säger Suwar Mert, grundare av Pantapå.

Läs mer om succéappen Pantapå i Butikstrender 3/2020 Prenumerera här.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil