Ny hantverksmust på plats inför julen

Ny hantverksmust på plats inför julen
Foto: Äkta vara
Nu får vi ytterligare ett alternativ till den traditionella julmusten när Törst presenterar sin hantverksjulmust som man ser stor efterfrågan på.

Nu får vi ytterligare ett alternativ till den traditionella julmusten när Törst presenterar sin hantverksjulmust som man ser stor efterfrågan på.

Nu finns ytterligare ett alternativ till traditionell julmust, skriver Äkta vara, och slår ett slag för hantverksjulmusten från Törst.
– Jag har alltid älskat julmust och har länge varit nyfiken på vad det är som den egentligen smakar, säger Ludvig Brydolf som är grundare av produktionsansvarig hos Törst.

– Vi började grotta i smakerna och försöka se om vi kunde brygga en julmust ekologiskt, helt naturligt och enligt våra premisser, berättar han.
Man kom fram till en produkt, så småningom.
– Vi har under lång tid testat oss fram med olika recept och nu är vi äntligen framme, säger Brydolf.

Julmusten är Ä-märkt som varande godkänd av Äkta vara och precis som Törsts övriga läskedrycker tillverkad på ett hantverksmässigt sätt av ekologiska råvaror.
– Vi brygger julmusten från grunden, mäskar med riktig malt och kokar kryddor, frukter och örter. Inga genvägar och de bästa tänkbara råvarorna är viktigt för att göra riktigt goda produkter, vilket varit vårt huvudmål sedan vi startade Törst, säger Ludvig Brydolf.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Dansukker utökar sitt svenska sortiment

Dansukker utökar sitt ”Från Sverige”-märkta sortiment när Brun farin strö från oktober får det blågula märket på sin förpackning i dagligvaruhandeln.

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil