Löfbergs levererar till Waynes

Löfbergs levererar till Waynes
Svenska familjeföretaget Löfbergs ska leverera till tyskägda Waynes i tio länder. Foto: Pressbild Löfbergs

Löfbergs och tyskägda kafékedjan Waynes har skrivit ett avtal där Löfbergs blir kaffeleverantör till alla Waynes kaféer runt om i världen.

Waynes coffee startade som ett svensk företag 1994 och finns idag i tio länder i Europa, Mellanöstern och Asien.
Sedan något år är företaget tyskt och ägs av Tre, som ingår i tyska koncernen Tank & rastgruppe och har drygt 400 serviceställen inklusive 50 hotell vid de tyska motorvägarna.

Nu har man skrivit ett avtal med familjeföretaget Löfbergs som från våren nästa år blir exklusiv kaffeleverantör till alla Waynes-enheter runt om i världen.

– Vi delar passionen för den svenska fikakulturen, och har samma syn på kvalitet och hållbarhet. Det ekologiska kaffet är kärnan i Waynes verksamhet, och därför har det varit viktigt att hitta en leverantör som delar våra värderingar och har samma fokus på den goda smaken, menar Waynes vd Mats Hörnell som i Löfbergs ser ”en perfekt partner”.

Hos Löfbergs ser tf vd Fredrik Nilsson fördelar för båda parterna i det nya avtalet.

– För vår del handlar det om att Löfbergs får ett starkare fäste på den svenska kafémarknaden, samtidigt som vi når nya marknader ute i världen, konstaterar Nilsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil