Partyking utökar sitt samarbete med Postnord

Partyking utökar sitt samarbete med Postnord
Foto: Magnus Glans
Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge efter att man haft ett långt samarbete med logistikpartnern i andra nordiska länder.

Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge efter att man haft ett långt samarbete med logistikpartnern i andra nordiska länder.

Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge, efter ett långt samarbete i andra nordiska länder, meddelar man i en pressrelease.
Onlinebutiken Partyking, i Sverige ofta kallad Partykungen, har arbetat med Postnord Sverige i över tio år. Partnerskapet tog sig sedan till Danmark och nu vidare till Norge.

– Vi har ett väldigt bra och nära samarbete med Partyking och är glada att nu få ett ökat förtroende. Vår filial i Gävle ligger bara ett stenkast från Partykings lager, vilket har gjort att vi har kunnat ta fram innovativa lösningar för att optimera deras logistik, säger Postnords försäljningsdirektör Carl-Anders Keller.

– Vårt samarbete med Postnord grundas i att det är ett starkt företag med väl inarbetade rutiner och nätverk. I takt med att e-handeln växer är det viktigt för oss att samarbeta med en partner som har ett utbrett ombudsnätverk och erbjuder smidiga leveranser mot konsumenten, konstaterar Partykings vice vd Jeff Jansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil