Partyking utökar sitt samarbete med Postnord

Partyking utökar sitt samarbete med Postnord
Foto: Magnus Glans
Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge efter att man haft ett långt samarbete med logistikpartnern i andra nordiska länder.

Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge efter att man haft ett långt samarbete med logistikpartnern i andra nordiska länder.

Partyking gör Postnord till officiell leveranspartner i Norge, efter ett långt samarbete i andra nordiska länder, meddelar man i en pressrelease.
Onlinebutiken Partyking, i Sverige ofta kallad Partykungen, har arbetat med Postnord Sverige i över tio år. Partnerskapet tog sig sedan till Danmark och nu vidare till Norge.

– Vi har ett väldigt bra och nära samarbete med Partyking och är glada att nu få ett ökat förtroende. Vår filial i Gävle ligger bara ett stenkast från Partykings lager, vilket har gjort att vi har kunnat ta fram innovativa lösningar för att optimera deras logistik, säger Postnords försäljningsdirektör Carl-Anders Keller.

– Vårt samarbete med Postnord grundas i att det är ett starkt företag med väl inarbetade rutiner och nätverk. I takt med att e-handeln växer är det viktigt för oss att samarbeta med en partner som har ett utbrett ombudsnätverk och erbjuder smidiga leveranser mot konsumenten, konstaterar Partykings vice vd Jeff Jansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil