Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år

Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år
Foto: Mostphotos
Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är allt klart för en ny Willys-butik på Första Långgatan, mitt i utvecklingsområdet Masthuggskajen i Göteborg, där en ny stadsdel ska växa fram.
Butiken kommer att öppna i en befintlig fastighet på Första Långgatan, där Folkuniversitetet tidigare huserat. 
Lokalen är på 1 750 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt att öppna under våren 2022.

Området Masthuggskajen, som är en del av Vision Älvstaden, är att betrakta som Göteborgs största utvecklingsområde där en helt ny och hållbar stadsdel ska växa fram.
Nya kontor, butiker, parkområden och torg kommer att ta plats, och cirka 1 300 nya bostäder ska byggas. 
Första Långgatan kommer att göras om och få karaktären av en stadsgata där trafiken ska ske mer på gångtrafikanternas villkor. Hela området ska stå klart 2028, redovisar Willys idag i en pressrelease.

– Vi ser stor potential för Willys-butiken på Första Långgatan, som får ett läge med spännande framtidsutsikter i ett område med stor utveckling, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil