Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år

Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år
Foto: Mostphotos
Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är allt klart för en ny Willys-butik på Första Långgatan, mitt i utvecklingsområdet Masthuggskajen i Göteborg, där en ny stadsdel ska växa fram.
Butiken kommer att öppna i en befintlig fastighet på Första Långgatan, där Folkuniversitetet tidigare huserat. 
Lokalen är på 1 750 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt att öppna under våren 2022.

Området Masthuggskajen, som är en del av Vision Älvstaden, är att betrakta som Göteborgs största utvecklingsområde där en helt ny och hållbar stadsdel ska växa fram.
Nya kontor, butiker, parkområden och torg kommer att ta plats, och cirka 1 300 nya bostäder ska byggas. 
Första Långgatan kommer att göras om och få karaktären av en stadsgata där trafiken ska ske mer på gångtrafikanternas villkor. Hela området ska stå klart 2028, redovisar Willys idag i en pressrelease.

– Vi ser stor potential för Willys-butiken på Första Långgatan, som får ett läge med spännande framtidsutsikter i ett område med stor utveckling, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil