Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år

Willys öppnar nytt i Masthugget nästa år
Foto: Mostphotos
Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är det klart att Willys öppnar en ny butik i Göteborg, närmare bestämt på Första Långgatan i utvecklingsområdet vid Masthuggskajen.

Nu är allt klart för en ny Willys-butik på Första Långgatan, mitt i utvecklingsområdet Masthuggskajen i Göteborg, där en ny stadsdel ska växa fram.
Butiken kommer att öppna i en befintlig fastighet på Första Långgatan, där Folkuniversitetet tidigare huserat. 
Lokalen är på 1 750 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt att öppna under våren 2022.

Området Masthuggskajen, som är en del av Vision Älvstaden, är att betrakta som Göteborgs största utvecklingsområde där en helt ny och hållbar stadsdel ska växa fram.
Nya kontor, butiker, parkområden och torg kommer att ta plats, och cirka 1 300 nya bostäder ska byggas. 
Första Långgatan kommer att göras om och få karaktären av en stadsgata där trafiken ska ske mer på gångtrafikanternas villkor. Hela området ska stå klart 2028, redovisar Willys idag i en pressrelease.

– Vi ser stor potential för Willys-butiken på Första Långgatan, som får ett läge med spännande framtidsutsikter i ett område med stor utveckling, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil