Positiv försäljning i juli för Citygross

Positiv försäljning i juli för Citygross
Foto: City Gross
Citygross redovisar en positiv försäljningsutveckling för sommaren. När juli-siffrorna presenteras har Citygross gått bättre än branschens genomsnitt.

Citygross redovisar en positiv försäljningsutveckling för sommaren. När juli-siffrorna presenteras har Citygross gått bättre än branschens genomsnitt.

Plus 5,3 procent under juli, en försäljning på 861 miljoner kr och jämförelsetalet för jämförbara butiker på 2,3 procent.
Det är de siffror som Citygross nu redovisar för juli månad 2021 och som vd Anders Wennerberg förklarar sig nöjd med.

– Vi har haft stark försäljning hela året och nu kommer vi även ikapp corona-effekten, menar Anders Wennerberg.
– Vi ser att försäljningen i butik ökar och det är såklart glädjande att kunderna nu hittar tillbaka till våra fysiska butiker – men också att e-handeln fortsätter att locka, sammanfattar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil