Polarn o. Pyret säljer begagnat

Polarn o. Pyret börjar sälja begagnade kläder i sina fysiska butiker denna vecka. | Foto: Pressbild
Den här veckan börjar kedjan Polarn o. Pyret sälja begagnade kläder i sina fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland och tror på positivt gensvar.

Tidigare år gick barnklädeskedjan Polarn o. Pyret ut med en uppmaning till sina kunder att lämna in använda ytterplagg – från kedjans märken – i en valfri Polarn o. Pyret-butik.
Kunderna fick sedan en ersättning i form av en värdecheck.

Den vägen har barnklädeskedjan hittills samlat in 3 000 plagg och nu ska de säljas.
Den här veckan startar kedjan försäljningen av dessa begagnade kläder i sina fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland.

Polarn o. Pyrets tillförordnade vd Johan Munck tror att man ligger rätt i tiden och att kunderna gillar idén bakom satsningen.
– Våra kunder uppskattar enkelheten i det här upplägget och vi har fått väldigt positivt gensvar på tjänsten. Tillsammans kan vi nu förlänga livet för ännu fler plagg, säger Munck i en kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil