Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter vd, Urban Del | Foto Pressbild
Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Daniel Seifter har lång bakgrund inom restaurang- och hotellbranschen, samt ledarskap och utveckling av varumärken och koncept inom såväl restaurang, detaljhandel- och hotell.Den 1 februari börjar han jobbet som för Urban Deli. Han kommer närmast från ett jobb som vd för Nine Point Partner, som han grundade och som erbjuder tjänster inom koncept- och affärsutveckling.

– Jag känner mig ödmjukt tacksam och hedrad över att tillsammans med det fantastiska teamet på Urban Deli få ta oss an de många utmaningar vi har för att navigera mot en mer hållbar värld av mat- dryck- och hotellupplevelser, och samtidigt bibehålla lustfyllda koncept, smakrikedom och högsta grad av service. Och det är precis där Urban Deli ska vara, som en attraktiv mötesplats för både gäster, kunder, matälskare och matinnovatörer, säger Daniel Seifter i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil