Firar ett år i Sverige med två nomineringar

Firar ett år i Sverige med två nomineringar
Candyking har nominerats i Svenska designpriset 2021. Foto: Pressbild
Candyking firar ett år i Sverige med dubbla nomineringar i Svenska designpriset 2021. Digital identitet och Visual merchandising är kategorierna.

Candyking firar ett år i Sverige med dubbla nomineringar i Svenska designpriset 2021. Digital identitet och Visual merchandising är kategorierna.

Ett år efter att Cloetta Pick & Mix lanserande Candyking i Sverige, belönas man med två nomineringar i Svenska designpriset 2021, skriver företaget i en pressrelease.
– Den färgstarka designen har förstärkt varumärkets identitet och ökat särskiljningen gentemot konkurrenterna. CandyKing nomineras i kategorierna ”Digital identitet” samt ”Visual merchandising”, berättar man i samma text.

Samarbetspartners för event/butiksdesignen är AD Magnus Linehag för design och kommunikation, HL Display för installationslösningen, och internt ansvarig Ulrika Bjurström, projektledare Pick & Mix Cloetta.
– Att snabbt kunna ställa om och på ett inspirerande sätt öka känslan av säkerhet och färskhet ytterligare för kunden har varit en självklarhet för oss, säger Philip Andersson hos Cloetta.

– Det är inte bara vad vi säger utan hur det känns för mottagaren, som är det centrala i vårt kommunikationsarbete, säger Andrea Lindgren, ansvarig för varumärke och koncept i Pick & Mix.
– Det gångna året har inneburit så många oväntade utmaningar för både människor och företag i och med den långvariga pandemin. Vi har jobbat fokuserat och integrerat med vårt designkoncept, tillägger hon.

Hur Svenska designpriset landar är oklar ety omröstningen, öppen för alla, startar den 6 september på Svenska designprisets hemsida.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil