Saltå kvarn väljer Juno som PR-partner

Saltå kvarn väljer Juno som PR-partner
Saltå kvarn cyklar vidare, nu med Juno som PR-byrå bakom reklamstyret. Foto: Pressbild Saltå kvarn
Saltå kvarn skriver avtal med Juno public relations om att framgent sköta reklamen för det ekologiska matföretaget på den svenska marknaden.

Saltå kvarn skriver avtal med Juno public relations om att framgent sköta reklamen för det ekologiska matföretaget på den svenska marknaden.

Ekologiska matföretaget Saltå kvarn har alltså skrivit avtal med Juno som framöver ska sköta reklamen för Saltå kvarn på den svenska marknaden.

– I snart 60 år har vi inspirerat och underlättat för den som vill ta ett litet eller ett stort steg i en hållbarare riktning, så att vi överlämnar en frisk planet för kommande generationer, säger Saltå kvarns vd Jonas Regnér.
– Men som ett litet företag är det viktigaste inte vad vi gör själva, utan det vi åstadkommer tillsammans med kunder, konsumenter, odlare och andra.

Det är i det sammanhanget Juno kommer in, förklarar kvarn-vd Regnér.
– För det behöver vi då en kommunikationspartner som bottnar i hållbarhet och samtidigt vet hur man skapar spetsig och kreativ kommunikation. Allt detta har vi hittat i Juno. 

– För oss är det oerhört viktigt att våra kunder delar våra värderingar och vår ambition om att skapa hållbar förändring. Saltå Kvarn är en pionjär och förebild som engagerade sig i hållbarhet redan före begreppet ens existerade, säger Junos vd Shirin Troëng i samma pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil