Dubbel nyinvigning hos Coop Skellefteå

FOTO: GAMMA-MAN
Coop satsar i Skellefteå där det handlar både om en dubbel i nyinvigningar av upprustade butiker och om en ny stormarknad som byggs just nu.

Denna torsdag, 7 april, är det dags i dubbel bemärkelse för Coop Nord. 
Då handlar det om att det var dags att återinviga både Stora Coop Anderstorp och Coop Erikslid efter ombyggnationer.

– I takt med att Skellefteå växer så ökar även behovet av en handel som anpassar sig efter staden och kundunderlaget. Genom upprustning av Stora Coop Anderstorp och Erikslid ger vi våra medlemmar och kunder de allra bästa förutsättningarna för en enklare vardag samtidigt som butikerna blir ett bra komplement till vår nya stormarknad Stora Coop Norrböle som invigs senare i år, säger Henrik Skyttberg, vd Coop Nord, i en kommentar.

Stora Coop Skellefteå har därför också fått nya namnet Stora Coop Anderstorp och anledningen är förstås att man inte ska blandas ihop med den nya stormarknad som byggs i Norrböle.

Coop Nord har investerat 9,5 miljoner kr i Anderstorp – en butik som sett likadan ut sedan 2008 – och utökat butiksytan vid sidan av att ha moderniserat stormarknaden.
För Coop Erikslid i norra Skellefteå rör det sig om miljöanpassningar bland annat via nya miljövänliga kylar och frysar i en satsning där Coop Nord investerat 8,8miljoner kr. 

I Skellefteå som Coop storsatsar på är det dessutom aktuellt med bygget av Stora Coop Norrböle enligt ovan och dessutom en ny citybutik Coop City Skellefteå, vilken hamnar i gallerian Vintergatan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil