Lanserar sortiment med mellanmål för barn

Lanserar sortiment med mellanmål för barn
Paula Frösell. Foto: ICA
Nu lanserar Ica ett nytt sortiment av mellanmål för barn. Det handlar om en uppsättning mellanmål som lanseras under namnet ”Bra snack”.

Nu lanserar Ica ett nytt sortiment av mellanmål för barn. Det handlar om en uppsättning mellanmål som lanseras under namnet ”Bra snack”.

Lanserar sortiment med mellanmål för barn
Foto: ICA

Mellanmål är en viktig del i vardagen och bidrar med en boost för både energi och humör, framförallt för barn, resonerar Ica.
Samtidigt hänvisar man till en undersökning man låtit Ipsos göra och som visar att många tycker det är svårt att hitta mellanmålsalternativ till sina barn.

Utifrån det lanserar man nu sortimentet ”Bra snack”, som ska utgöra en blandning av ”goda mellisprodukter” och som finns i butik sedan vecka 39.
– Att fylla på kroppen med energi och näring mellan dagens större mål är något som många, i synnerhet barn, behöver, säger Paula Frösell som är dietist hos Ica.

– Mellanmål kan bidra med energi så att det finns ork för skolarbete, läxor, fritidsaktiviteter och kompisar, samtidigt som det behövs för att kroppen ska kunna växa och utvecklas, tillägger hon.

Fakta/Produkter i Icas ”Bra snack”
Burrito från frysen, 150 g
Drickyoghurt i olika smaker, 330 ml
Frö- och bärmix, 70 g
Pastakopp mozzarella & tomat, 70 g
Snackmorötter, 150 g
Tomatmix, 250 g
Småcitrus, 500 g

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil