Lanserar sortiment med mellanmål för barn

Lanserar sortiment med mellanmål för barn
Paula Frösell. Foto: ICA
Nu lanserar Ica ett nytt sortiment av mellanmål för barn. Det handlar om en uppsättning mellanmål som lanseras under namnet ”Bra snack”.

Nu lanserar Ica ett nytt sortiment av mellanmål för barn. Det handlar om en uppsättning mellanmål som lanseras under namnet ”Bra snack”.

Lanserar sortiment med mellanmål för barn
Foto: ICA

Mellanmål är en viktig del i vardagen och bidrar med en boost för både energi och humör, framförallt för barn, resonerar Ica.
Samtidigt hänvisar man till en undersökning man låtit Ipsos göra och som visar att många tycker det är svårt att hitta mellanmålsalternativ till sina barn.

Utifrån det lanserar man nu sortimentet ”Bra snack”, som ska utgöra en blandning av ”goda mellisprodukter” och som finns i butik sedan vecka 39.
– Att fylla på kroppen med energi och näring mellan dagens större mål är något som många, i synnerhet barn, behöver, säger Paula Frösell som är dietist hos Ica.

– Mellanmål kan bidra med energi så att det finns ork för skolarbete, läxor, fritidsaktiviteter och kompisar, samtidigt som det behövs för att kroppen ska kunna växa och utvecklas, tillägger hon.

Fakta/Produkter i Icas ”Bra snack”
Burrito från frysen, 150 g
Drickyoghurt i olika smaker, 330 ml
Frö- och bärmix, 70 g
Pastakopp mozzarella & tomat, 70 g
Snackmorötter, 150 g
Tomatmix, 250 g
Småcitrus, 500 g

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil