Citygross satsar på semmelbuffé igen

Citygross satsar på semmelbuffé igen
Semlor i nya och gamla format. Det blir semmelbuffé även i år hos Citygross. Foto: Pressbild Citygross
En favorit i repris blir det när Citygross nu med fettisdagen på gång berättar att man även 2021 satsar på en semmelbuffé efter förra årets succé.

En favorit i repris blir det när Citygross nu med fettisdagen på gång berättar att man även 2021 satsar på en semmelbuffé efter förra årets succé.

Hos Citygross är man i full gång med förberedelserna inför årets fettisdag, vilken infaller på tisdag 16 februari.
– Vi kan med glädje berätta att det blir semmelbuffé även i år, säger Teddy Martinson som är kategorichef för bageri hos Bergendahls food.

2020 dukade man upp till buffé i Citygross-bagerierna och i år är man tillbaka, nu med elva olika sorters semlor att välja mellan?
Bland dem finns semmelmunken, chokladbollssemlan och nutellasemlan.

– Det här är helt klart en av bageriernas mest hektiska tider på året, våra bagare och konditorer gör ett fantastiskt arbete. Förra året sålde vi över 900 000 semlor i våra butiker. Och utbudet är fantastiskt med något för alla, säger Teddy Martinson vars egen favorit är nutellasemlan.

Alla semlor från Citygross egna bagerier är gjorda helt på svensk grädde och det är samma recept som används i alla butiker i Sverige.
– Du ska veta som kund att din semla är precis lika god på Citygross i Hässleholm som i Landskrona, till exempel, säger Teddy Martinson.

I pandemitider har rutiner för hygien och säkerhet stärkts upp i butikerna, så också inför denna buffé.
– Det gäller att tänka till lite extra i år, så alla som vill köpa sin semla hos oss kan känna sig trygga. Buffén dukas upp bakom disk och våra bagare och delipersonal fortsätter med sina viktiga säkerhetsrutiner
, avslutar Martinson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil