Ikeas nya format till tre nya städer

Ikeas nya format till tre nya städer
Foto: Ikea
Ikea fortsätter satsa på planeringsstudior. Nu lanserar man sitt nya format i städerna Lund, Växjö och Halmstad och öppnar där redan under hösten.

Ikea fortsätter satsa på planeringsstudior. Nu lanserar man sitt nya format i städerna Lund, Växjö och Halmstad och öppnar där redan under hösten.

Ikea fortsätter sin satsning på planeringsstudios för att komma närmare invånarna i ett tiotal svenska städer.
Redan i höst öppnar Ikea sina tre nästa enheter på Nova köpcentrum i Lund, Hallarna i Halmstad och på Grand Samarkand i Växjö, avslöjar möbeljätten nu.

Det var i mitten av juni som Ikea berättade om planerna på att öppna så kallade planeringsstudios i ett tiotal svenska städer.
Först ut i planerna blev Norrköping och i nästa led en plats i centrala Göteborg.

Nu kommer alltså fortsättningen i form av att Ikea fortsätter satsningen i Lund, Halmstad och Växjö.
– Människor besöker oss av många olika anledningar. Därför erbjuder vi fler alternativ att besöka oss beroende på vad du som kund behöver. I våra stora varuhus finns allt Ikea har att erbjuda, men när kunder vill ha hjälp med att planera ett kök eller beställa en smart garderobslösning ger de nya butikerna oss möjlighet komma närmare människor i deras vardag där de lever, arbetar och rör sig, säger Reza Shomali, utvecklingschef på Ikea Sverige.  

Butikerna ska ligga i populära köpcentra och shoppingkvarter. Ambitionen är att öppna i ett tiotal svenska städer redan under 2021. Det nya formatet är under utveckling, vilket innebär att de nya enheterna till en början är temporära.

– Vi är glada över att komma närmare våra kunder i Växjö och hoppas att de är lika nyfikna som vi på att utforska ett nytt sätt att mötas på. Här vill vi dela med oss av heminredningskompetens och göra det lättare för fler att ta del av våra produkter. Samtidigt som vi lyssnar och lär av våra kunder för att tillsammans utveckla våra butiksformat, säger Sara Schill, varuhuschef på Ikea i Älmhult.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil