En surrande ostnyhet

Humlan heter en ny hårdost från Arla. Den är KRAV-märkt, gjord på mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar, och har en mild och gräddig smak. Lätt att tycka om för alla i familjen, och enkel att hyvla, skära eller riva. Humlan gör dessutom livet lättare för våra pollinerare. Humlor, bin och andra insekter hotas idag av klimatförändringar, bekämpningsmedel och matbrist – men på ekologiska gårdar trivs de! Där finns det i genomsnitt 50 procent fler arter av både växter och pollinerare, som är livsviktiga för vår matproduktion.

Humlan Ekologisk Ost säljs i förpackningar om ca 1,2 kg
Rek. butikspris: 109,50 kr/kg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil