Hon ska leda Hemköp på nätet

Fabiola Wikström blir ny chef för Hemköps e-handel. Wikström har arbetat med e-handel mer än tio år och kommer närmast från ett jobb som e-handelschef hos Rodebjer.

Hemköps tidigare e-handelschef Anna Åkesson lämnade jobbet för ett nytt som försäljningschef hos Rapunzel of Sweden.
Nu har hon fått en efterträdare på Hemköps-jobbet.

Fabiola Wikström har nu börjat arbetet som chef för Hemköps e-handel efter att senast ha arbetat i motsvarande funktion hos Rodebjer.
Wikström har en lång och bred erfarenhet av e-handel även om den är från andra branscher.

– I över tio år och med ett stort driv för kundfokuserad handel har jag arbetat med e-handel och inom retail på flera av Sveriges stora varumärken som Polarn o. pyret, Brothers, Twilfit och nu senast på Rodebjer där jag har varit e-handelschef, ansvarat och drivit omnikanal- och onlineförsäljningen, säger Fabiola Wikström i ett pressmeddelande.

Nu ser hon fram emot arbetet på Hemköp.
– Hemköp är en drömarbetsplats med så många möjligheter att hjälpa kunder att hitta rätt, få inspiration och handla mer hållbart både i e-handeln och i butik. Hemköp är ett varumärke med ett bra kundfokus, säger Wikström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil