Hon ska leda Hemköp på nätet

Fabiola Wikström blir ny chef för Hemköps e-handel. Wikström har arbetat med e-handel mer än tio år och kommer närmast från ett jobb som e-handelschef hos Rodebjer.

Hemköps tidigare e-handelschef Anna Åkesson lämnade jobbet för ett nytt som försäljningschef hos Rapunzel of Sweden.
Nu har hon fått en efterträdare på Hemköps-jobbet.

Fabiola Wikström har nu börjat arbetet som chef för Hemköps e-handel efter att senast ha arbetat i motsvarande funktion hos Rodebjer.
Wikström har en lång och bred erfarenhet av e-handel även om den är från andra branscher.

– I över tio år och med ett stort driv för kundfokuserad handel har jag arbetat med e-handel och inom retail på flera av Sveriges stora varumärken som Polarn o. pyret, Brothers, Twilfit och nu senast på Rodebjer där jag har varit e-handelschef, ansvarat och drivit omnikanal- och onlineförsäljningen, säger Fabiola Wikström i ett pressmeddelande.

Nu ser hon fram emot arbetet på Hemköp.
– Hemköp är en drömarbetsplats med så många möjligheter att hjälpa kunder att hitta rätt, få inspiration och handla mer hållbart både i e-handeln och i butik. Hemköp är ett varumärke med ett bra kundfokus, säger Wikström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil