Anna Bengtsson blir ny vd för Coop Varberg

Anna Bengtsson blir ny vd för Coop Varberg
Anna Bengtsson. Foto: Pressbild
Anna Bengtsson får jobbet som vd för Coop Varberg och ersätter Göran Borg som lämnar för ett annat vd-jobb. Bengtsson tar över som vd i maj 2022.

Anna Bengtsson får jobbet som vd för Coop Varberg och ersätter Göran Borg som lämnar för ett annat vd-jobb. Bengtsson tar över som vd i maj 2022.

Sedan början av året har Coop Varberg letat efter en ny vd som kan ta över jobbet efter Göran Borg.
Borg skulle enligt plan gå i pension 30 april nästa år men sedan Coop butiker och stormarknader, CBS, lagt sina elva butiker i ett nytt bolag, Coop Halland, kommer Borg att bli vd där när han lämnar nuvarande jobb.

Anna Bengtsson har fått det nya jobbet i konkurrens med hundratalet andra sökande och börjar jobbet 15 mars nästa år för att sedan ta över helt 1 maj.
Bengtsson har ett förflutet inom bland annat Lidl, är född och uppvuxen i Väröbacka och har en kort period som allsvensk fotbollsspelare innan hon flyttade till USA för studier och fotboll.

Yrkesmässigt har Anna Bengtsson arbetat tolv år inom Lidl, som bland annat distriktschef och projektledare men har även arbetat inom bland annat Ikea och Martin & Servera.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil