Expanderar till ledande dagligvarukedjor

Foto Pressbild
GAAM Energy, den svensktillverkade energidrycken, expanderar nu till flera av landets ledande dagligvarukedjor genom ett betydelsefullt samarbete med Axfood. Från och med idag kommer GAAM Energy att finnas tillgängligt hos välkända butikskedjor som Willys, Hemköp, City Gross, Matrebellerna, Tempo och Handlar'n, vilket markerar en betydande milstolpe för företaget.

Det senaste steget i GAAM Energys tillväxtresa innebär att deras energidrycker nu kommer att finnas tillgängliga på hyllorna hos flera av Sveriges mest erkända dagligvarukedjor. Detta framgångsrika partnerskap med Axfood öppnar upp för en bredare tillgänglighet av GAAM Energy-produkter för konsumenter över hela landet.

Anton Forzén, Head of Offline Sales på GAAM, uttryckte sin glädje över denna nya milstolpe och betonade det hårda arbete och engagemang som har gjort detta möjligt. Förzén noterade också att GAAM Energys närvaro i dessa butikskedjor representerar en av de mest betydande framgångarna för företaget hittills.

För kunderna innebär detta spännande samarbete att de nu kan hitta GAAM Energy-produkter i flera av de butiker de redan besöker regelbundet för sina dagliga inköp. Dessutom kommer GAAM att erbjuda inte bara en, utan tre, populära smaker – Pear, Havana och Lemonade – för att tillgodose olika smakpreferenser och behov hos konsumenterna.

Genom att lyssna på kundernas önskemål och genom ett nära samarbete med deras dedikerade produktteam strävar GAAM Energy efter att erbjuda enastående smaker och en verklig smakupplevelse för sina kunder. Detta partnerskap markerar början på en ny era för GAAM Energy och deras strävan att bli en ledande aktör inom energidryckesbranschen i Sverige.

GAAM Energy är en svensktillverkad vegansk energidryck som erbjuder en välbalanserad mix av 180 mg koffein och vitaminer B6 och B12. Produkten riktar sig till en bred målgrupp och är avsedd att ge konsumenterna den extra energikicken de behöver i vardagen, oavsett om det är inför träning, studier eller helt enkelt för att njuta av en uppfriskande dryck.

Detta samarbete med Axfood är ett viktigt steg för GAAM Energy i deras strävan att nå ut till en bredare publik och erbjuda sina produkter till fler kunder runt om i landet. Genom att fortsätta fokusera på kvalitet, smak och kundnöjdhet ser GAAM Energy fram emot en lovande framtid och fortsatt tillväxt inom energidryckesmarknaden i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil