De utmanar köttbullarna

”Väldigt Swedish vego balls” tar rollen som utmanare till köttbullarna. | Foto: Mycorena
Mycorena lanserar nya ”Väldigt Swedish vego balls”, en ny basvara som utmanar traditionella kötttbullar med utgångspunkt i ett egettillverkat protein.

Mycorena har just lanserat nya produkten ”Väldigt Swedish Vego Balls”.
Den utmanar traditionella köttbullar med ett egettillverkat protein. Mycorena skapar hållbart och svampbaserat protein.
”Väldigt Swedish vego balls” är tillverkade av promyc, en helt ny ingrediens som är baserad på svampprotein, även känd under namnet mycprotein.

Mycoprotein är ett naturligt näringsrikt veganprotein. Det framställs genom jäsning i en process som liknar att brygga öl.
Svamparna växer och får en struktur som ger produkten känslan av en köttig tugga, med utmärkt stekyta dessutom.

Mycorena är ett svenskt bioteknikföretag, med Göteborg som bas.
Varumärket Promyc lanserade i somras och vill bidra till att lösa de proteinutmaningar vi står inför på global nivå.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil