Fortsatt samarbete Ica – Sigma

I höst välkomnar Ica en ny grupp unga talanger för andra omgången av traineeprogrammet Ica young IT professionals program i samarbete med Sigma.

 Det är en gemensam satsning mellan Ica-gruppen och Sigma young talent som rekryterar, stöttar med utbildning och hjälper till att driva programmet.
– Syftet med programmet är att säkra eftertraktad IT-kompetens hos oss på Ica. Samarbetet med Sigma innebär att vi både får stöd kring att driva programmet och tillgång till Sigmas stora målgrupp av IT-talanger, säger Icas Johanna Wiking.

– För Ica innebär detta ett enkelt och effektivt sätt att få in rätt kompetens i vår verksamhet som kommer kunna hjälpa oss i vår offensiva digitaliseringsresa. Vi ser verkligen fram emot att vårt andra program startar till hösten och vi har som ambition att ge våra deltagare en drömstart på deras framtida karriär hos oss, säger Johanna Wiking.

Programmet innehåller en rad olika kompetenser. Deltagarna är anställda hos Sigma young talent för att efter avslutat program fortsätta sin karriär hos Ica.
– Vi på Sigma young talent är glada och stolta över att få starta andra omgången av programmet i samarbete med Ica. Ett program är ett utmärkt sätt att attrahera eftertraktad kompetens och få in nya idéer och energi i bolaget, säger John Sjöberg hos Sigma.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

5 stycken snabba efter lunch varje vardag.

Vi behandlar självklart dina uppgifter enligt GDPR
Läs mer här.

Citymail fossilfritt i Stockholm

Citymail kommer i sin brev- och paketutdelning bli fossilfri i hela Stockholms innerstad vilket bland andra Coop som nyttjar Citymail gillar.

FILM: Årets företagare 2020

Richard Bergfors, norrbottning och vd för Max burgers, är årets vinnare av priset ”Årets företagare”, vilket delas ut av organisationen Företagarna.

Dressmann och Cubus stänger

Cubus i centrum av Gävle läggs ned. Dressmann avvecklas i Sandviken. Varnergruppen fortsätter linjen med neddragningar och butiksstängningar.

Ikea vägrar Black friday

Istället för att hänga på Black friday ska Ikea göra något hållbart av den svarta fredagen genom att köpa tillbaka Ikea-varor från kunder den dagen.

Framtidstron på väg tillbaka

Framtidstron i både butiks- och e-handeln ökar i oktober, konstaterar Svensk handel som ser en mer positiv attityd både i näthandel och fysisk handel.

Lidl vänder – startar kundklubb

Lidl har varit den enda stora dagligvarukoncern i Sverige som saknat lojalitetsprogram. Nu ändrar man sig och startar Lidl plus, igång 19 oktober.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.