Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Fortsatt samarbete Ica – Sigma

John Sjöberg, Sofie Lundh och Johanna Wiking laddar inför höstens samarbete. | Foto: Pressbild
I höst välkomnar Ica en ny grupp unga talanger för andra omgången av traineeprogrammet Ica young IT professionals program i samarbete med Sigma.

 Det är en gemensam satsning mellan Ica-gruppen och Sigma young talent som rekryterar, stöttar med utbildning och hjälper till att driva programmet.
– Syftet med programmet är att säkra eftertraktad IT-kompetens hos oss på Ica. Samarbetet med Sigma innebär att vi både får stöd kring att driva programmet och tillgång till Sigmas stora målgrupp av IT-talanger, säger Icas Johanna Wiking.

– För Ica innebär detta ett enkelt och effektivt sätt att få in rätt kompetens i vår verksamhet som kommer kunna hjälpa oss i vår offensiva digitaliseringsresa. Vi ser verkligen fram emot att vårt andra program startar till hösten och vi har som ambition att ge våra deltagare en drömstart på deras framtida karriär hos oss, säger Johanna Wiking.

Programmet innehåller en rad olika kompetenser. Deltagarna är anställda hos Sigma young talent för att efter avslutat program fortsätta sin karriär hos Ica.
– Vi på Sigma young talent är glada och stolta över att få starta andra omgången av programmet i samarbete med Ica. Ett program är ett utmärkt sätt att attrahera eftertraktad kompetens och få in nya idéer och energi i bolaget, säger John Sjöberg hos Sigma.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.