Åhléns öppnar tre nya outlet under våren

Åhléns öppnar tre nya outlet under våren
Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet. Foto: Åhléns
Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sedan starten 2018 har Åhléns öppnat sju Outlet-varuhus – i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro och Sickla samt i Väla i slutet av 2020.
Ny bygger man vidare med tre nya under 2021 års första tertial.

Det handlar först om ett varuhus i Växjö som man öppnar i februari, seda ett i Länna utanför Stockholm  med premiär i mars och sedan i april premiär i Eskilstuna för Åhléns outlet.

Varuhuset i Länna blir kedjans första stora varuhus i Stockholmsområdet, med en försäljningsyta på 1 366 kvadratmeter och ungefär tio anställda.
I Länna blir man granne med Mediamarkt, XXL och Citygross.

– Vi har en längre tid önskat ett fullstort varuhus i närheten av Stockholm och när vi fann detta läge i Länna, kändes det helt i linje med vad vi sökt och vi ser fram emot premiären i mars, säger Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet.

I Eskilstuna sker etableringen i handelsområdet Folkesta där man blir granne med Willys och Stadium outlet.
– Vi har haft stor efterfrågan i Eskilstuna på ett Åhléns outlet-varuhus. Det i kombination med att vi fann en bra lokal i ett attraktivt område gjorde beslutet lätt att ta och vi ser fram emot att öppna i Folkesta, avslutar Stina Klaesson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil