Åhléns öppnar tre nya outlet under våren

Åhléns öppnar tre nya outlet under våren
Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet. Foto: Åhléns
Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sedan starten 2018 har Åhléns öppnat sju Outlet-varuhus – i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro och Sickla samt i Väla i slutet av 2020.
Ny bygger man vidare med tre nya under 2021 års första tertial.

Det handlar först om ett varuhus i Växjö som man öppnar i februari, seda ett i Länna utanför Stockholm  med premiär i mars och sedan i april premiär i Eskilstuna för Åhléns outlet.

Varuhuset i Länna blir kedjans första stora varuhus i Stockholmsområdet, med en försäljningsyta på 1 366 kvadratmeter och ungefär tio anställda.
I Länna blir man granne med Mediamarkt, XXL och Citygross.

– Vi har en längre tid önskat ett fullstort varuhus i närheten av Stockholm och när vi fann detta läge i Länna, kändes det helt i linje med vad vi sökt och vi ser fram emot premiären i mars, säger Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet.

I Eskilstuna sker etableringen i handelsområdet Folkesta där man blir granne med Willys och Stadium outlet.
– Vi har haft stor efterfrågan i Eskilstuna på ett Åhléns outlet-varuhus. Det i kombination med att vi fann en bra lokal i ett attraktivt område gjorde beslutet lätt att ta och vi ser fram emot att öppna i Folkesta, avslutar Stina Klaesson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil