Åhléns öppnar tre nya outlet under våren

Åhléns öppnar tre nya outlet under våren
Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet. Foto: Åhléns
Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sju sedan tidigare och nu tre nya. Det handlar om Åhléns som öppnar tre nya Åhléns outlet under våren och därmed kommer upp i tvåsiffrigt i april.

Sedan starten 2018 har Åhléns öppnat sju Outlet-varuhus – i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro och Sickla samt i Väla i slutet av 2020.
Ny bygger man vidare med tre nya under 2021 års första tertial.

Det handlar först om ett varuhus i Växjö som man öppnar i februari, seda ett i Länna utanför Stockholm  med premiär i mars och sedan i april premiär i Eskilstuna för Åhléns outlet.

Varuhuset i Länna blir kedjans första stora varuhus i Stockholmsområdet, med en försäljningsyta på 1 366 kvadratmeter och ungefär tio anställda.
I Länna blir man granne med Mediamarkt, XXL och Citygross.

– Vi har en längre tid önskat ett fullstort varuhus i närheten av Stockholm och när vi fann detta läge i Länna, kändes det helt i linje med vad vi sökt och vi ser fram emot premiären i mars, säger Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet.

I Eskilstuna sker etableringen i handelsområdet Folkesta där man blir granne med Willys och Stadium outlet.
– Vi har haft stor efterfrågan i Eskilstuna på ett Åhléns outlet-varuhus. Det i kombination med att vi fann en bra lokal i ett attraktivt område gjorde beslutet lätt att ta och vi ser fram emot att öppna i Folkesta, avslutar Stina Klaesson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil