Fem butiksnyheter från Sia-glass

Foto Pressbild
Sia-glass lanserar fem butiksnyheter, en av dem lokalproducerad och baserad på halländska jordgubbar.

Fem nya butiksnyheter lanseras av Sia-glass och ingen är mer lokalproducerad än den nya jordgubbssmaken, meddelar företaget.
– Vi älskar att jobba med svenska och halländska råvaror, säger marknadschef Dan Bengtsson. Solmogna bär från Stora Berg självplock, en kort cykeltur från glassfabriken, är typiskt för vårt sätt att tänka.

Med jordgubbar från Stora Berg lanseras nu en smak som är en svårslagen mix av vad byn kan åstadkomma. En halländsk, hemkär och hållbar glassglädje i 0.5-litersförpackning helt enkelt, skriver Sia-glass.

– Ambitionen var att vår nya jordgubbsglass skulle ha en genuin smak av vårt geografiska ursprung – och det här är vår själ uttryckt i en riktigt klassisk glassmak, menar Dan Bengtsson.

Här är de fyra andra nyheterna från Sia-glass

Popcorn brynt smör –
 ”en krämig gräddglass med smak av brynt smör, chokladdoppade popcornbitar och virvlar av salt kolasås”.

Choklad Stracciatella – ”en svensk halvliters finglass med lyxig belgisk choklad”.

Salt karamell – ”en nyhet i Utan tillsatt socker-sortimentet, en krämig gräddglass med smak av salt karamell och virvlar av salt kolasås”.

Salt karamell flerpack – ”en riktig storsäljare i Sia-glass sortiment på glasskartan, görs med vår finaste gräddglass smaksatt med salt kolasås, toppad med chokladdopp och krispiga bitar av smörkola”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

440 miljoner kronor till Arlabönder

Arlabönder runt om i Sverige kommer att dela på en utdelning på cirka 440 miljoner kronor som en del av den efterlikvid som beslutades av Arlas högsta beslutande organ. Det totala beloppet för hela Arlas nordiska mjölkbönder är cirka 270 miljoner euro.

Ökar ersättningen till norrländska mjölkbönder

Från och med den 1 mars 2024 höjer Norrmejerier ersättningen för mjölkråvara med 30 öre. Beslutet välkomnas av både mjölkbönder och företagsledningen som ser det som ett nödvändigt steg med tanke på de utmaningar som mjölkbönderna i Norrland står inför.

Premiär för två nya Snabbgross Club

Den 29 februari slår Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp portarna för två nya butiker i det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, denna gång i Luleå och Västerås. Detta innebär att nu totalt nio butiker i Sverige erbjuder unika restaurangvaror och stora förpackningar till låga priser för både företags- och privatkunder.

Svenskt nej till CSDDD: En besvikelse

Idag stod det klart att EU-medlemsstaterna inte kunde enas om EU-direktivet om företags ansvar för mänskliga rättigheter och miljö, CSDDD. Vid mötet i COREPER blev det tydligt att det inte fanns någon majoritet bakom förslaget, och enligt uppgifter var Sverige det enda landet som planerade att rösta nej.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil