Ny alkodryck ska sälja lime, gurka o Absolut

Ny alkodryck ska sälja lime, gurka o Absolut
Så ser den ut, den variant av alkoläsk som Absolut nu lanserar med start 1 mars. Foto: Pressbild Pernod Ricard Sweden AB
Färdigblandat på burk, med Absolut vodka, smak av lime och gurka och låg sockerhalt samt 5 procent alkoholhalt är konceptet när Absolut lanserar nytt.

Färdigblandat på burk, med Absolut vodka, smak av lime och gurka och låg sockerhalt samt 5 procent alkoholhalt är konceptet när Absolut lanserar nytt.

Måndag, 1 mars, lanserar Absolut en nyhet på Systembolaget där man från och med då säljer sin Absolut soda lime & cucumber, en produkt inspirerad av den amerikanska dryckestrenden ”Hard seltzer”, som bygger på alkoholhaltig smaksatt kolsyrat vatten med låg sockerhalt och smak av naturliga råvaror.

Nu vill Absolut se det få genomslag även i Sverige med denna produkt, alkoholhalt 5 procent, utan socker och med endast 69 kalorier per burk, enligt Pernod Ricard Sweden som står bakom produkten.

– Det här är ett nytt segment för oss vilket känns spännande. Absolut soda lime & cucumber är ett alternativ till den som önskar en alkoholhaltig dryck med lägre alkoholinnehåll, utan onödigt socker eller tillsatser, hävdar varumärkeschefen Sophie Linnusaar hos Absolut.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil