Fira nationaldagen med glada kor

Foto Pressbild
Ulf Johanssons mjölkgård i Röbäck bjuder in till en festlig dag med betessläpp för kor den 6 juni. Norrmejerier står för mjölk och bullar medan besökarna kan njuta av en rad aktiviteter och underhållning för hela familjen.

Den 6 juni öppnar Ulf Johanssons mjölkgård i Röbäck sina dörrar för en festlig dag med betessläpp för kor. Evenemanget inleds klockan 11.00 och korna släpps ut i det gröna klockan 12.00.

Besökarna kan se fram emot en rad aktiviteter och underhållning, inklusive gratis mjölk och bullar från Norrmejerier. För de yngre besökarna finns möjlighet att delta i Lilla betessläppet, där alla deltagare får en medalj. Dessutom kan besökarna gå en tipsrunda, hälsa på Norris – Norrmejeriers maskot, kela med kaniner och njuta av gratis ponnyridning och häst och vagn mellan klockan 12.00 och 14.00. För de som önskar finns även möjlighet att köpa kaffe och korv.

”Var med och dela glädjen med mig när mina kor springer ut i det gröna!” – Ulf Johansson, gårdens ägare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil