Willys uppdaterar i Kristianstad

Willys Hemma i Kristianstad nyrenoveras
Willys hemma i Kristianstad ska renoveras och byggas om och vara i drift senare delen av 2021. Foto: Pressbild Willys

Willys i centrala Kristianstad ska byggas om och återuppstå i samma kvarter senare delen av 2021, då i ett även i övrigt uppdaterat kvarter.

Nu är allt klart med ett nytt avtal för den nuvarande Willys-butiken i centrala Kristianstad.

Butiken ska byggas om till en uppdaterad och modern Willys hemma-butik i nyrenoverade lokaler, meddelar företaget idag.

Den nya butiken behåller sitt nuvarande läge men hela byggnaden som butiken ligger i ska moderniseras. Hela kvarteret Bajonetten, där butiken är belägen, genomgår ett stort utvecklingsarbete, vilket bland annat inkluderar 200 bostäder och en ny förskola.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt under senare delen av 2021. Fram till dess kommer den nuvarande butiken vara öppen för kunder.

Den nya butiksytan blir cirka 1 400 kvadratmeter och butiken kommer att genomgå en stor modernisering och anpassning till uppdaterade koncept.

– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med låga priser och brett sortiment i bostadsnära lägen. Med den nya butiken i Kristianstad får vi mycket bättre förutsättningar till att visa upp vårt koncept på, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil