Willys uppdaterar i Kristianstad

Willys Hemma i Kristianstad nyrenoveras
Willys hemma i Kristianstad ska renoveras och byggas om och vara i drift senare delen av 2021. Foto: Pressbild Willys

Willys i centrala Kristianstad ska byggas om och återuppstå i samma kvarter senare delen av 2021, då i ett även i övrigt uppdaterat kvarter.

Nu är allt klart med ett nytt avtal för den nuvarande Willys-butiken i centrala Kristianstad.

Butiken ska byggas om till en uppdaterad och modern Willys hemma-butik i nyrenoverade lokaler, meddelar företaget idag.

Den nya butiken behåller sitt nuvarande läge men hela byggnaden som butiken ligger i ska moderniseras. Hela kvarteret Bajonetten, där butiken är belägen, genomgår ett stort utvecklingsarbete, vilket bland annat inkluderar 200 bostäder och en ny förskola.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt under senare delen av 2021. Fram till dess kommer den nuvarande butiken vara öppen för kunder.

Den nya butiksytan blir cirka 1 400 kvadratmeter och butiken kommer att genomgå en stor modernisering och anpassning till uppdaterade koncept.

– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med låga priser och brett sortiment i bostadsnära lägen. Med den nya butiken i Kristianstad får vi mycket bättre förutsättningar till att visa upp vårt koncept på, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil