Willys uppdaterar i Kristianstad

Willys Hemma i Kristianstad nyrenoveras
Willys hemma i Kristianstad ska renoveras och byggas om och vara i drift senare delen av 2021. Foto: Pressbild Willys

Willys i centrala Kristianstad ska byggas om och återuppstå i samma kvarter senare delen av 2021, då i ett även i övrigt uppdaterat kvarter.

Nu är allt klart med ett nytt avtal för den nuvarande Willys-butiken i centrala Kristianstad.

Butiken ska byggas om till en uppdaterad och modern Willys hemma-butik i nyrenoverade lokaler, meddelar företaget idag.

Den nya butiken behåller sitt nuvarande läge men hela byggnaden som butiken ligger i ska moderniseras. Hela kvarteret Bajonetten, där butiken är belägen, genomgår ett stort utvecklingsarbete, vilket bland annat inkluderar 200 bostäder och en ny förskola.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt under senare delen av 2021. Fram till dess kommer den nuvarande butiken vara öppen för kunder.

Den nya butiksytan blir cirka 1 400 kvadratmeter och butiken kommer att genomgå en stor modernisering och anpassning till uppdaterade koncept.

– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med låga priser och brett sortiment i bostadsnära lägen. Med den nya butiken i Kristianstad får vi mycket bättre förutsättningar till att visa upp vårt koncept på, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil