Willys uppdaterar i Kristianstad

Willys Hemma i Kristianstad nyrenoveras
Willys hemma i Kristianstad ska renoveras och byggas om och vara i drift senare delen av 2021. Foto: Pressbild Willys

Willys i centrala Kristianstad ska byggas om och återuppstå i samma kvarter senare delen av 2021, då i ett även i övrigt uppdaterat kvarter.

Nu är allt klart med ett nytt avtal för den nuvarande Willys-butiken i centrala Kristianstad.

Butiken ska byggas om till en uppdaterad och modern Willys hemma-butik i nyrenoverade lokaler, meddelar företaget idag.

Den nya butiken behåller sitt nuvarande läge men hela byggnaden som butiken ligger i ska moderniseras. Hela kvarteret Bajonetten, där butiken är belägen, genomgår ett stort utvecklingsarbete, vilket bland annat inkluderar 200 bostäder och en ny förskola.

Den nya Willys-butiken öppnar preliminärt under senare delen av 2021. Fram till dess kommer den nuvarande butiken vara öppen för kunder.

Den nya butiksytan blir cirka 1 400 kvadratmeter och butiken kommer att genomgå en stor modernisering och anpassning till uppdaterade koncept.

– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med låga priser och brett sortiment i bostadsnära lägen. Med den nya butiken i Kristianstad får vi mycket bättre förutsättningar till att visa upp vårt koncept på, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil