Förlänger sitt avtal med Martin & Servera

Förlänger sitt avtal med Martin & Servera
Bastard burgers vd Simon Wanler. Foto: Bastard Burgers
Bastard burgers förlänger sitt samarbete med Martin & Servera och parterna har nu skrivit ett avtal för de närmaste fyra åren. Båda parter är nöjda.

Bastard burgers förlänger sitt samarbete med Martin & Servera och parterna har nu skrivit ett avtal för de närmaste fyra åren. Båda parter är nöjda.

Bastard burgers väljer alltså Martin & Servera i minst fyra år till. Bolagen har samarbetat sedan burgarkedjan öppnade 2016.
Nu ser man fram emot att fortsätta utvecklas och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans, skriver man i en pressrelease.

– Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sen vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service, säger Bastard burgers vd Simon Wanler.
– Nu när vi har ett 40-tal restauranger och expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt.

– Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, kvitterar Maria Jonsson, Martin & Servera restauranghandel, artigheterna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil