Förlänger sitt avtal med Martin & Servera

Förlänger sitt avtal med Martin & Servera
Bastard burgers vd Simon Wanler. Foto: Bastard Burgers

Bastard burgers förlänger sitt samarbete med Martin & Servera och parterna har nu skrivit ett avtal för de närmaste fyra åren. Båda parter är nöjda.

Bastard burgers väljer alltså Martin & Servera i minst fyra år till. Bolagen har samarbetat sedan burgarkedjan öppnade 2016.
Nu ser man fram emot att fortsätta utvecklas och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans, skriver man i en pressrelease.

– Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sen vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service, säger Bastard burgers vd Simon Wanler.
– Nu när vi har ett 40-tal restauranger och expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt.

– Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, kvitterar Maria Jonsson, Martin & Servera restauranghandel, artigheterna.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

264 miljoner euro till Arla-bönderna

264 miljoner euro till Arla-bönderna

Arlas representantskap röstade i veckan ja tillförslaget om en efterlikvid på 17,6 öre per kilo mjölk till alla Arlabönder, totalt 264 miljoner euro.

Nu har Clas Ohlson öppnat nya i Ingelsta

Nu har Clas Ohlson öppnat nya i Ingelsta

Torsdag 25 februari – inte bara lönedag för många utan även dagen då Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Norrköping, mer exakt i Ingelsta köpcentrum.

Studenter inte så heta på ekologiskt

Studenter inte så heta på ekologiskt

Närmast är inte lika viktigt längre – och rabatter på kött är viktigare än ekologiskt. Mecenat som undersökt mer om hur studenters köpvanor rör sig.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.