Förlänger sitt avtal med Martin & Servera

Förlänger sitt avtal med Martin & Servera
Bastard burgers vd Simon Wanler. Foto: Bastard Burgers
Bastard burgers förlänger sitt samarbete med Martin & Servera och parterna har nu skrivit ett avtal för de närmaste fyra åren. Båda parter är nöjda.

Bastard burgers förlänger sitt samarbete med Martin & Servera och parterna har nu skrivit ett avtal för de närmaste fyra åren. Båda parter är nöjda.

Bastard burgers väljer alltså Martin & Servera i minst fyra år till. Bolagen har samarbetat sedan burgarkedjan öppnade 2016.
Nu ser man fram emot att fortsätta utvecklas och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans, skriver man i en pressrelease.

– Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sen vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service, säger Bastard burgers vd Simon Wanler.
– Nu när vi har ett 40-tal restauranger och expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt.

– Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, kvitterar Maria Jonsson, Martin & Servera restauranghandel, artigheterna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil