Max + Martin & servera = sant

Max burgers växer kontinuerligt och kunde för 2019 räkna hem en omsättning på strax under fyra miljarder kr.
Max burgers har skrivit ett treårigt samarbetsavtal med Martin & servera som ska sköta lager och distribution åt den framgångsrika snabbmatskedjan.

Max burgers växer kontinuerligt och kunde för 2019 räkna hem en omsättning på strax under fyra miljarder kr.
När man i närtid inviger sin restaurang i ett nytt handelscentrum i Kungsbacka är det företagets 130:e svenska restaurang.

Nu har man skrivit ett treårig samarbetsavtal med Martin & servera som avser lager och distribution för Max.
– Vi har under våren genomfört en omfattande upphandling av lagring och distribution för våra restauranger i Sverige och Danmark. Valet föll slutligen på Martin & servera som presenterade den totalt sett bästa lösningen vad gäller lager, distribution och hållbarhet. Vi har en spännande tid framför oss med kraftig expansion och ser fram emot ett starkt och bra samarbete tillsammans med vår nya partner, säger Niclas Lind, inköpschef på Max, i en kommentar.

Det nya avtalet ska vara i full drift senast vid årsskiftet 2021/2022 och Irene Waldemarson, vd för Martin & servera restauranghandel, tycker företagen passar varandra;
– Vi är naturligtvis glada att Max valde oss i hård konkurrens med övriga leverantörer, säger hon. Både vi och Max är familjeföretag med ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna, så jag är övertygad om att vi tillsammans kan skapa goda affärer och verklig samhällsnytta.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil