Per Morberg i nytt kaffesamarbete

Per Morberg i nytt kaffesamarbete
Foto: Kaffedax
Bergstrands kafferosteri i samarbete med Per Morberg och Kaffedax. Det handlar om ett nytt kaffe baserat på olika Arabica-bönor, skriver rosteriet.

Bergstrands kafferosteri i samarbete med Per Morberg och Kaffedax. Det handlar om ett nytt kaffe baserat på olika Arabica-bönor, skriver rosteriet.

Snart kommer det gå att njuta av nytt kaffe från Bergstrands kafferosteri, framtaget i samarbete med stjärnkocken Per Morberg och företaget Kaffedax, skriver Bergstrands i en pressrelease.
– Vi är mycket nöjda över samarbetet med Per och Kaffedax. Inte bara har vi skapat gott kaffe, vi har även inlett ett spännande kapitel i vår historia, säger Fannie Myrén, Marknadschef på Bergstrands Kafferosteri.

Det var efter ett möte på Tullgarns slott i våras som beslutet togs om samarbetet mellan Bergstrands, Kaffedax och Per Morberg.
Tillsammans har de tagit fram två olika kaffesorter – ett bryggkaffe och ett espressokaffe – samt två olika kaffekapslar – ett för bryggkaffe, ett för espresso samt ett för både och. Under arbetets gång har Per Morberg, som själv har ett stort intresse för kaffe som både dryck och vara, fått insikt i hur tillverkningen går till samt hur bönderna jobbar.
– Jag har länge varit intresserad av kaffe, speciellt för processerna bakom bönan. Det har varit särskilt intressant att få en inblick i böndernas arbete, hur de jobbar och hur mycket passion de lägger ner i sina råvaror, säger Per Morberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil