Grandiosa utmanar hämtpizzan

Foto Pressbild
Grandiosa lanserar sitt koncept "Hela Sveriges hempizza" med en rad förbättringar för att utmana traditionell hämtpizza. Med fokus på hög kvalitet, svenska råvaror och förbättrade smaker relanseras nu delar av Grandiosas sortiment.

Med nästan alla svenskar som äter pizza minst en gång om året och en ökande trend mot att välja fryst pizza för hemmakonsumtion, ser Grandiosa en betydande tillväxtpotential inom dagligvaruhandeln för sin produkt. Sara-Maria Löfvenberg, Brand Team Manager på Grandiosa Orkla Foods Sverige, betonar att ambitionen är att bli det självklara valet för alla i Sverige som älskar pizza med mycket av det goda på.

Genom att förbättra smak, kvalitet och använda svenska råvaror, hoppas Grandiosa attrahera fler konsumenter som föredrar att äta pizza hemma. Den nya kommunikationsstrategin, som illustreras genom konceptet ”Hela Sveriges Hempizza”, betonar just detta – att Grandiosas produkter är det perfekta valet för alla tillfällen där man vill njuta av en läcker pizza hemma.

De förbättrade Grandiosapizzorna kommer med en ny och saftigare pizzabotten som ändå behåller sin karaktäristiska tunnhet, samt en fylligare tomatsås och svenskt kött i samtliga nio smakvarianter. Dessutom lanseras produkterna i en ny design för att bättre spegla deras förbättrade kvalitet och smak.

Denna förbättrade serie av Grandiosapizzor, som tidigare gick under namnet ”X-tra Allt”, bakas fortfarande i Sveriges största stenugnspizzeria i Vansbro och finns tillgängliga i butiker från och med början av maj. Med dessa förbättringar hoppas Grandiosa att göra sina produkter till det självklara valet för alla som vill njuta av en riktigt god pizza hemma.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil