Hållbarhetspriset till Spendrups 2022

Bild från vänster: Martin Löfgren, Scandic, Henrik Nyberg, Spendrups och Anna Lidström, Spendrups | Foto Pressbild
2022 års hållbarhetspris går till Spendrups när Scandic delade ut detta pris i samband med sin ledarkonferens i Stockholm under veckan.

”Ett strategiskt hållbarhetsarbete i framkant som inspirerar andra” – det resulterade i vinst för Spendrups när hotellkedjan Scandic delade ut 2022 års hållbarhetspris i början av veckan.    

 Drygt 600 ledare inom Scandic Sverige deltog när hotellkedjan höll ledarkonferens och leverantörsmässa på Scandic Infra City norr om Stockholm. 
Hållbarhetspriset har delats ut sedan 2018 med två års uppehåll under pandemin och igår var det dags igen. 

Vinnare blev alltså Spendrups Bryggeri. 
– Det är en ära att få detta pris, inte minst eftersom vi vet att Scandic ställer höga krav på hållbarhet hos sina leverantörer och att de övriga nominerade ligger i framkant. Att få den här utmärkelsen sporrar oss att bli ännu bättre, säger Spendrups hållbarhetschef Anna Lidström.

Priset delades ut av Martin Löfgren, inköpsdirektör på Scandic Hotels group. Nominerade till årets pris var också Löfbergs och Orkla Foods Sverige.

– Vi på Scandic har sedan 1993 drivit hållbarhetsfrågorna i besöksnäringen. Det innebär att vi inte bara ställer höga krav på oss själva, utan även på våra leverantörer. Spendrups har under många år drivit ett hållbarhetsarbete som ligger i framkant och på ett tydligt och mätbart sätt stöttat våra hållbarhetsmål, säger Martin Löfgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil