ÖoB storsatsar och invigde nytt i Kalmar

ÖoB storsatsar och invigde nytt i Kalmar
Varuhuschefen Niclas Ottosson vid invigningen av ÖoB:s nya varuhus i Giraffen. Foto: Pressbild
ÖoB gör en storsatsning i Kalmar. Nu har man invigt ett nytt varuhus och det handlar om en rejäl satsning med en butiksyta på 2 000 kvadratmeter.

ÖoB gör en storsatsning i Kalmar. Nu har man invigt ett nytt varuhus och det handlar om en rejäl satsning med en butiksyta på 2 000 kvadratmeter.

Lågpriskedjan ÖoB fortsätter sin expansion och invigde under torsdagen sitt nya varuhus i Kvarteret Giraffen i Kalmar. 
Kedjan satsar med en nästan 2000 kvadratmeter stor butiksyta, vilket är dubbelt så stort som den man hade tidigare.  

– Vi är efterlängtade på Giraffen enligt centrumledningen som fått väldigt många frågor från kunder kring när vi ska öppna, det bådar gott för försäljningen, säger varuhuschefen Niclas Ottosson som är ny hos ÖoB och senast jobbat hos Jula.

Etableringen av det nya varuhuset har inneburit flera nyrekryteringar av butikspersonal. Sammanlagt handlar det om 15 fasta medarbetare plus extrapersonal.
– Vi hade 800 sökande till de tjänster vi annonserade ut i våras och har lyckats rekrytera ett fantastiskt team, säger Niclas.

ÖoB har idag ett hundratal enheter runt om i landet och vd Magnus Carlsson tror på fortsatta framgångar.
– Lågprissegmentet har en högre tillväxt än handeln i stort och tittar man på omsättningen inom lågprishandel över hela landet så har den ökat de senaste tio åren, framför allt i landets södra halva. Däremot är lågprisomsättningen lägre i Kalmar än i många andra delar av landet. Det betyder att det finns stor potential för vårt nya flaggskeppsvaruhus i Kalmar, sammanfattar Magnus Carlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil