Hällde ut 15 000 öl för att få panten

15 000 burkar uthällda, Vilka stolpskott... | Foto MostPhotos
Tjuvarna bröt sig in på bryggeriet i Göteborg. Sedan hällde de ut 15 000 öl och plockade med sig burkarna, rimligen för att komma åt panten.

Det är Spike Brewery i Göteborg som drabbats av inbrottet där tjuvarna alltså inte ens tog ölen de kunde komma över utan istället hällde ut den.
15 000 burkar öl tömdes varefter inbrottstjuvarna försvann med tomburkarna för att, rimligen, kunna panta dem och casha in den vägen.

Beernews, som skriver om stölden, och intervjuar David de Courcy på bryggeriet som är upprörd och inte bara över inbrottet.

– De fattar inte värdet av en bra öl. De satt och rökte och åt baguetter medan de hällde ut ölen för en krona i pant per burk. Bristen på respekt för vårt hantverk är lika med noll, säger David de Courcy till sajten.

– Hade de gått in och snott ett flak och sålt för tre kronor burken. Då hade de sett ett värde i den, då hade det känts mer okej. Men när de häller ut det för pantvärdet, då blir man bara förbannad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil