Ica och nätläkare i pilotprojekt

Ica och Min doktor genomför nu ett första pilotprojekt. Det ske genom en satsning som låter kunder komma i kontakt med legitimerade dietister via digitala vårdmöten.

Ica och nätbaserade Min doktor genomför ett pilotprojekt, det första gemensamma.
Ambitionen är att bidra till en mer hälsosam vardag genom att kunderna kan komma i kontakt med dietister via digitala vårdmöten.

– Ica- gruppen sätter mat och hälsa i centrum, vi letar hela tiden efter nya sätt för att Ica ska bidra till en bättre folkhälsa, menar Ica-gruppens vd Per Strömberg.

– Med det här projektet provar Ica intresset hos kunder att via Min doktor möta dietister för att få expertråd om hur en bättre kost kan hjälpa till för en hälsosammare vardag och förebygga livsstilsrelaterade sjukdomar.
Pilotprojektet ska pågå åtta veckor.

– Hela människan påverkas av vad man äter och för flera hälsotillstånd är kosten direkt avgörande, bland andra diabetes typ2 och magbesvär såsom IBS och glutenintolerans. Som digital vårdgivare kan vi bidra med förebyggande insatser. Det hoppas vi kunna visa i det här pilotprojektet med Ica, säger Henrik Kangro, specialistläkare och medicinsk chef hos Min doktor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil