Hälsosamma fikalekreationer erövrar

Foto Pressbild
Svenska foodtech-startupen Naima tar plats på Hemköp Åhléns City i Stockholm från och med den 26 januari, vilket ger fikaälskare chansen att njuta av deras fiberrika och glutenfria bakverk.

Den svenska foodtech-startupen Naima, känd för sina nyskapande växtbaserade fikaskapelser, gör nu entré på Hemköp Åhléns City i Stockholm från och med den 26 januari. Detta öppnar upp möjligheten för fikaälskare att avnjuta Naimas hälsosamma bakverk på en av stadens mest centrala och populära platser.

Naimas Unika Sortiment
Naimas bakverk, som lanserades i början av 2023, har snabbt blivit en framstående aktör på marknaden för växtbaserade produkter. Deras sortiment, nu tillgängligt på Hemköp, utmärker sig genom att vara fulla av fiberrikt bovete, glutenfria havregryn och prebiotika. Denna kombination, tillsammans med användningen av rena råvaror utan tillsatser, skapar en unik och hälsosam upplevelse för alla fikaälskare.

Framgångsrik Tillväxt och Spridning
Naima har inte bara erövrat nya butikslokaler utan har även upplevt en imponerande tillväxt sedan starten. Företaget rapporterar att de har sålt närmare 150 000 bakverk och omsatt över 2 miljoner SEK. Detta tyder på en växande efterfrågan på hälsosamma och hållbara alternativ inom fikabranschen.

Tidigare Tillgänglighet och Lyckade Partnerskap
Innan intåget på Hemköp har Naimas produkter varit tillgängliga på platser som Convendum, Elite Hotels, Johan & Nyström, Martin & Servera, Strawberry och Urban Deli. Dessa framgångsrika partnerskap har bidragit till att sprida Naimas växtbaserade koncept till olika delar av samhället och skapat en lojal kundbas bland fikaälskare.

Visionen för Framtiden
Sophie Jahn, medgrundare och vice vd på Naima, uttrycker sin glädje över att kunna erbjuda Naimas fantastiska smaker på en så central plats som Hemköp Åhléns City. Hon understryker företagets förhoppningar om att kunna utvidga sin närvaro och komplettera utbudet med fler butiker inom en snar framtid.

Slutsats: Hälsosam Fika för Framtiden
Naimas ankomst på Hemköp markerar inte bara en framgång för företaget utan också en positiv utveckling inom den växande marknaden för växtbaserade alternativ. För alla fikaälskare som söker hälsosamma och samvetsgranna val erbjuder Naima en spännande möjlighet att njuta av goda bakverk utan kompromisser på smak eller kvalitet. Det återstår att se hur Naimas expansion kommer att forma framtiden för växtbaserad fika inom dagligvaruhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil