Lyko rekryterar chef från Ica

Lyko rekryterar chef från Ica
Glad åt nya jobbet? Rimligen är det så när Linda Ahlmalm lämnar Ica för chefsjobb hos Lyko. Foto: Pressbild
Linda Ahlmalm lämnar Ica och chefsjobbet för hälsa och skönhet för jobbet som inköpschef hos Lyko och plats i ledningsgruppen hos företaget.

Linda Ahlmalm lämnar Ica och chefsjobbet för hälsa och skönhet för jobbet som inköpschef hos Lyko och plats i ledningsgruppen hos företaget.

Linda Ahlmalm har fram tills nu jobbat på flera ledande befattningar inom Ica Sverige, senast som chef för affärsområdet hälsa och skönhet.

Nu lämnar hon det jobbet för ett arbete som inköpschef hos Lyko där hon blir ansvarig för inköpsorganisationen och tar plats i ledningsgruppen.

– Jag är supertaggad. Lyko är ett attraktivt varumärke och ett bolag med långsiktiga mål och starka värderingar som jag är väldigt imponerad av. Jag ser en stor potential att tillsammans med teamet fortsätta utveckla, säger Linda Ahlmalm i en pressrelease.

Linda Ahlmalm blir ansvarig för skönhetsbolagets inköpsorganisation och tar plats i ledningsgruppen.

– Vi omsätter idag 1,5 miljarder kr på rullande tolv månader och våra volymer växer snabbt. Inköpsorganisationen och Lindas arbete är helt avgörande för vår förmåga att fortsätta växa med lönsamhet och bygga organisationen för framtiden, påpekar Lykos vd Rickard Lyko.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil