Lyko rekryterar chef från Ica

Lyko rekryterar chef från Ica
Glad åt nya jobbet? Rimligen är det så när Linda Ahlmalm lämnar Ica för chefsjobb hos Lyko. Foto: Pressbild
Linda Ahlmalm lämnar Ica och chefsjobbet för hälsa och skönhet för jobbet som inköpschef hos Lyko och plats i ledningsgruppen hos företaget.

Linda Ahlmalm lämnar Ica och chefsjobbet för hälsa och skönhet för jobbet som inköpschef hos Lyko och plats i ledningsgruppen hos företaget.

Linda Ahlmalm har fram tills nu jobbat på flera ledande befattningar inom Ica Sverige, senast som chef för affärsområdet hälsa och skönhet.

Nu lämnar hon det jobbet för ett arbete som inköpschef hos Lyko där hon blir ansvarig för inköpsorganisationen och tar plats i ledningsgruppen.

– Jag är supertaggad. Lyko är ett attraktivt varumärke och ett bolag med långsiktiga mål och starka värderingar som jag är väldigt imponerad av. Jag ser en stor potential att tillsammans med teamet fortsätta utveckla, säger Linda Ahlmalm i en pressrelease.

Linda Ahlmalm blir ansvarig för skönhetsbolagets inköpsorganisation och tar plats i ledningsgruppen.

– Vi omsätter idag 1,5 miljarder kr på rullande tolv månader och våra volymer växer snabbt. Inköpsorganisationen och Lindas arbete är helt avgörande för vår förmåga att fortsätta växa med lönsamhet och bygga organisationen för framtiden, påpekar Lykos vd Rickard Lyko.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

För stora skulder – ny e-handlare i konkurs

Skylark är bolaget bakom work- och streetwear-butiken Sivletto på Hötorget i Stockholm.Ägarna Roger Sundström och Fredde Martins har även drivit e-handel via plattformen Sivletto.com. Nu

Dålig kunskap om fysisk aktivitet

Sedan drygt ett år tillbaka finns officiella svenska riktlinjer kring fysisk aktivitet. Men endast tre av tio i en ny undersökning vet hur mycket man ska röra på sig.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil