Matsmart säljer flygplatsgodis

Höstlov och Halloween: Matsmart räddar rysligt mycket flygplatsgodis
Matsmart gör en ny räddningsaktion ihop med flygplatsernas butiker.

E-handelsbolaget Matsmart gör nu i anslutning till Halloween en satsning där man vill sälja tonvis med flygplatsgodis som inte går åt i coronatider.

Normalt skulle varorna hamna i kassar och väskor hos höstlovsresenärer – men så blir det inte i coronatider.
Flygplatserna inom Gate retail har det fortsatt tufft och väljer nu att sälja ut 20 ton ur sina lager via e-handelsbolaget Matsmart.

– Den här aktionen kan förhoppningsvis göra höstlovet lite roligare. Nu finns det möjlighet att klicka hem en del av resan, göra flygplatsshopping direkt från soffan, proklamerar Matsmarts Sverige-chef Josefin Fridstrand

Redan i somras gjordes ett likartat samarbete när Matsmart lade upp 45 ton produkter från flygplatsernas butiker till försäljning.

– Det känns jättebra att vi kan fortsätta stötta butikerna och samtidigt göra en viktig insats för klimatet, genom att se till att de inte går till spillo. Det är fortsatt ett väldigt tufft läge för många butiker, konstaterar Josefin Fridstrand.

Matsmart lanserar nu varorna på sin sajt lagom inför höstlovet och Halloween.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil