Matsmart säljer flygplatsgodis

Höstlov och Halloween: Matsmart räddar rysligt mycket flygplatsgodis
Matsmart gör en ny räddningsaktion ihop med flygplatsernas butiker.

E-handelsbolaget Matsmart gör nu i anslutning till Halloween en satsning där man vill sälja tonvis med flygplatsgodis som inte går åt i coronatider.

Normalt skulle varorna hamna i kassar och väskor hos höstlovsresenärer – men så blir det inte i coronatider.
Flygplatserna inom Gate retail har det fortsatt tufft och väljer nu att sälja ut 20 ton ur sina lager via e-handelsbolaget Matsmart.

– Den här aktionen kan förhoppningsvis göra höstlovet lite roligare. Nu finns det möjlighet att klicka hem en del av resan, göra flygplatsshopping direkt från soffan, proklamerar Matsmarts Sverige-chef Josefin Fridstrand

Redan i somras gjordes ett likartat samarbete när Matsmart lade upp 45 ton produkter från flygplatsernas butiker till försäljning.

– Det känns jättebra att vi kan fortsätta stötta butikerna och samtidigt göra en viktig insats för klimatet, genom att se till att de inte går till spillo. Det är fortsatt ett väldigt tufft läge för många butiker, konstaterar Josefin Fridstrand.

Matsmart lanserar nu varorna på sin sajt lagom inför höstlovet och Halloween.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil