Han blir Hemköps nya etableringschef

Foto Pressbild
Anders Rovér slutar ägna sig åt folk som bygger muskler och börjar bygga butiker som ny etableringschef för Hemköp och Tempo.

Anders Rovér har anställts som ny etableringschef för Hemköp och Tempo. Robér börjar på sitt nya jobb senast 1 oktober i år.

Anders Rovén har idag ett chefsjobb på Fitness24Seven men har innan dess under 15 år arbetat inom dagligvaruhandeln, bland annat hos Coop.

− Det känns jätteroligt att få börja på Hemköpskedjan och jag känner mig väldigt taggad. Hemköp och Tempo är inne på en spännande resa och jag ser fram emot att få fortsätta bidra till den, säger Anders Rovér.

− Det som lockar är att jag fått en väldigt god känsla kring företaget och företagskulturen, vilket är viktigt. Sedan har Hemköp och Tempo en stor potential i sina profileringar, där det finns stora möjligheter att fortsätta stärka positionerna, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil