Maxad upplevelse på Max nya i Visby

Maxad upplevelse på Max nya i Visby
En takterrass med utsikt blir det hos Max i Visby på nya restaurangen. Foto: Pressbild Max
En takterrass ger en utsikt och upplevelse utöver den vanliga burgarupplevelsen när Max nya restaurang nu är igång i Visby i en specialbyggd lokal.

En takterrass ger en utsikt och upplevelse utöver den vanliga burgarupplevelsen när Max nya restaurang nu är igång i Visby i en specialbyggd lokal.

Max har visserligen funnits i Visby i 23 år men med sin nya restaurang tar man ett steg till och skapar en restaurang som för det första har plats för nästa tre gånger så många gäster som den gamla.
Men framförallt erbjuder den en takterrass med avtagbart tak till gästernas behag.

– Takterrassen öppnar för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, konstaterar Christoffer Bergfors som är vice koncernchef för Max.

– Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten. Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag som är född och uppvuxen i Visby tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan, säger restaurangchefen Christoffer Larsson som får 70 medarbetare i den nya restaurangen.

Det finns fler nyheter mot Max som nu tar över en tredje lokal från Burger King.
Max har tidigare tagit över efter Burger King i Strömstad och Vetlanda och gör det nu även i Hallunda.
I närheten, mer exakt i Tumba, öppnade för övrigt Max en enhet så sent som i maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil