Maxad upplevelse på Max nya i Visby

Maxad upplevelse på Max nya i Visby
En takterrass med utsikt blir det hos Max i Visby på nya restaurangen. Foto: Pressbild Max
En takterrass ger en utsikt och upplevelse utöver den vanliga burgarupplevelsen när Max nya restaurang nu är igång i Visby i en specialbyggd lokal.

En takterrass ger en utsikt och upplevelse utöver den vanliga burgarupplevelsen när Max nya restaurang nu är igång i Visby i en specialbyggd lokal.

Max har visserligen funnits i Visby i 23 år men med sin nya restaurang tar man ett steg till och skapar en restaurang som för det första har plats för nästa tre gånger så många gäster som den gamla.
Men framförallt erbjuder den en takterrass med avtagbart tak till gästernas behag.

– Takterrassen öppnar för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, konstaterar Christoffer Bergfors som är vice koncernchef för Max.

– Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten. Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag som är född och uppvuxen i Visby tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan, säger restaurangchefen Christoffer Larsson som får 70 medarbetare i den nya restaurangen.

Det finns fler nyheter mot Max som nu tar över en tredje lokal från Burger King.
Max har tidigare tagit över efter Burger King i Strömstad och Vetlanda och gör det nu även i Hallunda.
I närheten, mer exakt i Tumba, öppnade för övrigt Max en enhet så sent som i maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil