Succé i Sverige – nu Norge

Picard, kedjan med frysta produkter, har gjort succé. | Foto av Gamma-Man
Picard, kedjan med frysta produkter, har gjort succé i Sverige och nu även tagit klivet in i Norge varifrån man redovisar en 600-procentig säljökning.

För 114 år sedan grundades Picard i Frankrike men idag har man butiker och säljer även i Sverige, Italien, Belgien och Spanien och har dessutom e-handel på respektive marknad.
Till detta ska nu läggas Norge där Picard förra året öppnade sin första butik, då i huvudstaden Oslo.

Nu satsar Picard på näthandel även i Norge och det gör man sedan butiken i Oslo under mars 2020 – i inledningen av coronakrisen – ökade försäljningen med 600 procent.
Det har fått Picard att slå upp en näthandel och dessutom lansera en ny butik, i shoppingcentret Colosseum Senter i Oslo.

– Vår e-handelssatsning och den nya butiken är bara början. Vårt mål är att öppna butiker i de största städerna i landet, säger Yann Faremo, vd på Picard, i ett pressmeddelande.
I Sverige har kedjan åtta butiker, e-handel och dess produkter finns även hos bland andra Coop och Ica.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil