Succé i Sverige – nu Norge

Picard, kedjan med frysta produkter, har gjort succé. | Foto av Gamma-Man
Picard, kedjan med frysta produkter, har gjort succé i Sverige och nu även tagit klivet in i Norge varifrån man redovisar en 600-procentig säljökning.

För 114 år sedan grundades Picard i Frankrike men idag har man butiker och säljer även i Sverige, Italien, Belgien och Spanien och har dessutom e-handel på respektive marknad.
Till detta ska nu läggas Norge där Picard förra året öppnade sin första butik, då i huvudstaden Oslo.

Nu satsar Picard på näthandel även i Norge och det gör man sedan butiken i Oslo under mars 2020 – i inledningen av coronakrisen – ökade försäljningen med 600 procent.
Det har fått Picard att slå upp en näthandel och dessutom lansera en ny butik, i shoppingcentret Colosseum Senter i Oslo.

– Vår e-handelssatsning och den nya butiken är bara början. Vårt mål är att öppna butiker i de största städerna i landet, säger Yann Faremo, vd på Picard, i ett pressmeddelande.
I Sverige har kedjan åtta butiker, e-handel och dess produkter finns även hos bland andra Coop och Ica.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil